Hur man installerar en anpassad Ratt

En anpassad ratt är en vanlig uppgradering till en bil eller lastbil. Stock rattar är oftast större än anpassade rattar. För att installera en anpassad hjul på din bil, är du sannolikt att behöva en hub adapter, vilka bultar till din befintliga rattstång, hjulet sedan är ansluten till adaptern. De flesta rattar kan installeras i en timme eller två. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Allen skiftnycklar
Ratt avdragare
Visa fler instruktioner
1

Ta hornet pad eller krockkudde från din befintliga hjulet. Förfarandet varierar beroende på märke och modell av din bil. Koppla bort batterikabeln som går till den negativa batteripolen.
2

Ta bort skruvarna som håller fast airbagen till ratten, om sådan finns. Skruvarna skulle vara på baksidan av ratten. Ta bort trådarna som går till luftkudden och ställ luftkudden åt sidan. Tänk på att, som regel, inte har egna hjul inte krockkuddar.
3

bort tutan eller horn pad från hjulet, om fordonet inte är utrustat med en luft påse. Hornknappar brukar avlägsnas genom att försiktigt bända bort dem. Koppla bort alla kablar som går till baksidan av hornet knappen.
4

Ta den stora centrum muttern som håller ratten på rattstången med en hylsa och ett spärrskaft. Du kan behöva använda en förlängning på sockeln så att den kan nå ner i ratten.
5

Dra hjulet rakt bakåt för att ta bort det. De flesta hjul lossnar med en pull, men vissa kan kräva användning av en ratt avdragare, finns på de flesta bildelar butiker.
6

Montera ratten adapter hjulnavet som kom med den anpassade hjul du köpte genom att skjuta den på rattstången. Nästan alla anpassade hjul kräver användning av en hub adapter som installeras på din befintliga rattstång. Den nya hjul då är bultad till adaptern. Fäst den stora muttern som höll beståndet hjulet på plats på rattstången för att hålla adaptern på plats.
7

Installera anpassade hjulet på navet adaptern. Hjulet är sannolikt fäst med fem eller sex Allen-head bultar som går genom hål i hjulet och sedan tråden i adaptern. Dra åt bultarna ordentligt.
8

Fäst horn kablar som gick till den gamla hornet till det nya hornet knappen. Du kan behöva skarva kablarna på den nya hornet knappen. Konsultera anvisningarna som följde med den anpassade hjul för specifika instruktioner.
9

Installera tutan eller pad på det nya hjulet. Om det nya hjulet är krokig när hjulen pekar rakt, kan du ta bort den och vrid den på rattstången så den pekar rakt fram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95812.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.