Hur man installerar Plates Caster Camber på en räv Body Mustang

Den "Fox Body" Mustangs kom från fabriken med begränsad anpassning Cambervinkel kapacitet och inga castervinkel inställningsmöjligheter. Varje gång fordonet sänks för förbättrad hantering, genom användning av sänkningsfjädrar eller styckning av spiralfjädrar (rekommenderas inte på denna bil), kommer fabriken justeringsmekanismen inte längre kunna kompensera för förändringen i camber på grund av dess begränsade inställningsområde. Installation av caster /camber plattor kommer att ge massor av inställningsområde för att återställa camber och caster vinkel mot sina fabrikens specifikationer. Saker du behöver
Stoppklossar
Ordet jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Breaker bar
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Dra åt parkeringsbromsen och placera överföring i "Park" (automatisk växellåda) eller "1" växel (manuell växellåda). Blockera bakhjulen med hjälp av ett par stoppklossar. Placera golvet jack under den främre hjälpramen och lyfta bilen tills framhjulen är upplyfta från marken. Placera domkraften under främre hjälpramen för att stödja vikten av Mustang som du sänker ordet jack. Ta bort de främre hjulen.
2

Avlägsna 13/16-inch muttern som fäster staget till övre strut montera under huven. Dra upp i strut, inifrån fender väl, tills det är löst från den övre strut montera. Ta bort de tre 15 mm muttrarna som fäster den övre fästet till fjäderben. Lyft den övre inriktningsplatta av L-fästet och låt L-fästet för att falla till marken genom fender väl. Addera 3

pinnbultarna på L-fäste, levereras med caster camber plattan i hålen i fjäderben. Skjut plåten caster camber under L-fästet dubbar och löst montera muttrarna på bultarna. Skjut axeln på staget tillbaka och glida in den caster camber plattan. Skjut in den nya bussningen och brickan på stagaxeln. Installera 13/16-inch muttern på staget och dra åt ordentligt. Dra åt skruvar och muttrar på caster camber plattan till de specifikationer som finns i installationsinstruktionerna för plattorna.
4

Upprepa processen för båda sidor av Mustang. Sätt tillbaka hjulet och dra åt muttrarna med 100 ft-lbs. Hissa upp bilen från läktaren och ta läktarna innan du sänker bilen till marken. Har en anpassning utföras på fordonet till fabriken specifikationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84197.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.