Hur man gör en Hippie Van

nostagia för 1960 kan även sträcka sig till kännetecknet för 1960 bilar, hippie van. Lika mycket en rullande uttalande som en bit av fordonsindustrin maskiner, förkroppsligade hippie van den fria och avslappnade livsstilen av barnen födda från Amerika WWII generation. Skapa en modern hippie van kräver två saker, en van och lite fantasi. Saker du behöver
Van
Visa fler instruktioner
1

Hitta en skåpbil. Ökningen av minibussar och stadsjeepar har gjort verkliga skåpbilar svårare att källan, men många företag, inklusive Ford, Dodge och Chevy fortfarande producerar, eller har tills nyligen producerade, traditionella skåpbilar. Hippie skåpbilar 1960 var ofta VW Samba Bus, men om du inte är kapabel att återställa ett fordon som är 40 år gammal, du är bättre att köpa en modern van och anpassa den. Ett bra alternativ är konvertering skåpbilar som var fabriks skåpbilar som lyxigt har anpassats av eftermarknaden företag att inkludera innerbelysning, läder kapten stolar och trä trim.
2

Måla utsidan. En hippie van att vara en som har en mångfald av färger, grafik designer och mönster i stället för en entonig färg jobb. Populära system inkluderar tie-dye färger, inställningar fantasi eller ens måla väggmålningar längs sidan. Med uppkomsten av bil vinyl omslag, kan du också välja att ha eget mönster vinyl klippa och tillämpas på din van. Ett stort plus för detta alternativ är att du kan ta bort vinylen när du vill sälja bilen.
3

Installera rulltobak mattan och inredningen. Ta bort de inre säten och inredning mattor och ersätta det med rulltobak mattan. Du kan också ha van s headliner omgjord med rulltobak mattan också. Ljusa livliga färger förväntas, undvik de tråkiga eller konservativa shag erbjudanden.
4

Accessorize interiören. Du kan lägga till en mängd olika saker till det inre av din hippieskåpbil som täcker den bakre bänk i velour, installera en liten diskojordklot i taket som drar ström från innerbelysningen och kör LED tillbehör lampor längs taket. Målet är att göra det inre av van återspeglar en lounge, snarare än ett fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87332.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.