Hur vill bifoga en Chrome Badge

Chrome märken på fordon är fästa i ett av två sätt. Antingen de är fästa färgen på bilen med dubbelhäftande skum tejp, eller en serie inlägg installeras genom förborrade hål i ytan på bilen och fästs bakom panelen med klämringskopplingar. För restaurering och reparation av krockskador, dock är nästan alla krom emblem tillämpas med dubbelhäftande tejp. Saker du behöver
Dubbelsidig skum Wax tejp Mössor och fett remover
ren trasa
Rakblad
Skrot trä eller papp
Visa fler instruktioner

1

Applicera en liten mängd vax och fett remover på trasan, och sedan rengöra ytan på både baksidan av krom emblem och plats på fordonet där märket kommer att installeras.

2

Rulla nog av dubbelhäftande skum tejp för att täcka baksidan av krom emblem helt, och tryck sedan på tejpen ordentligt på baksidan av brickan.
3

Turn märket över så att underlaget för att bandet är på en bit kartong eller skrot trä som du kan skära med ett rakblad.
4

Klipp bort överflödigt dubbelhäftande tejp med rakblad så att kanterna på bandet inte kan ses bakom märket. Om märket också har öppna områden i dess mitt, klippa dessa ut, liksom.
5

Ta bort skyddspappret från den dubbelhäftande tejp, och sedan försiktigt anpassa krom emblem där den behöver vara placerad på fordonet. Inte trycka fast märket på plats ännu, så att det fortfarande kan flyttas vid behov. När du är nöjd med placeringen av märket på fordonet, tryck fast den ordentligt på plats för att permanent fästa märke till ytan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96595.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.