Hur man installerar Scion s Boost Gauge

Boost mätare tillåter föraren att övervaka laddtrycket i en forcerad induktion ansökan, och ger därmed en viktig säkerhetsåtgärd mot över-öka, förutom att ge varning av boost läckage som påverkar prestandan. Installation av en boost mätare är en enkel affär på någon Scion, eftersom de grundläggande elementen i en boost mätare installation inte varierar från bil till bil. Saker du behöver Review, komplett skiftnyckel in Review, komplett spärrnyckel och Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
Mekanisk Laddtrycksmätare med monteringssats
Slang fräs
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen i ett område borta från trafiken, stäng av motorn och låt den svalna. Ställ i nödbromsen och koppla ur kabeln ansluten till den negativa polen på batteriet.
2

Bestäm var du vill "T-anslutning" i ett vakuum linje. Du kommer att skära och sätta en brass "T" formade passar i denna slang. Du kan välja att ansluta till ett vakuum linje som går till insugningsröret, eller så kan du ansluta till det vakuum linje från bromsservon. På grund av det faktum att din Scion inte är turboladdad eller överladdade från fabriken, kommer bromsen booster ger den mest korrekta behandlingen. Bromsförstärkaren är att vara en stor svart kapsel som sitter på brandväggen i motorrummet, framför förarens position. Den har en svart vakuum slang som ansluts med en plast hulling.
3

Använd en slang saxen för att klippa det vakuum ledning i bromsservon, och se till att skära åtminstone en tum från bromsservo. Känn slangen före skärning så att du inte skär in i den kvarhållande hullingen.
4

Sätt i mässing "T" från Laddtrycksmätare satsen i snitt bromsservon slang. Använd de medföljande klämmorna för att ansluta varje ände av bromsservon slang till båda ändarna av "T", vilket gör att de är täta för att förhindra eventuella vakuum läckor.
5

Använda vakuum linje som i Laddtrycksmätare kit, anslut ena änden på "T" på bromsservon linje och fäst med en klämma, sedan köra vakuum linje i kabinen. Använd en platt skruvmejsel för att bända utrymme vid en gummigenomföring i brandväggen för att skjuta vakuum linje, kör sedan linjen till där du vill att Laddtrycksmätare installerad ansluter vakuum linje till montering på Laddtrycksmätare.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86951.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.