Lägga till fler hästkrafter till min 2000 Firebird

Ökad hästkrafter är de bästa sätten att öka en motors verkningsgrad. Det finns många olika åtgärder som kan vidtas för att öka hästkrafter. Några av de föreslagna ändringarna kan producera en hel del extra hästkrafter, medan andra kanske bara lägga 1 eller 2 hästkrafter till uteffekten. De flesta bilar producerar inte den maximala hästkrafter eftersom tillverkarna försöker hålla försäljningspriset rimligt. Om du behöver mer hästkrafter eller ytterligare fart, med hjälp av eftermarknaden lösningar kan göra en stor skillnad. Instruktioner
Öka Hästkrafter
1

Lägg en kall luftintaget till motorn. Temperaturen hos luften som kommer in i motorn kommer att diktera den mängd ström som kan uppnås. Kallare luft tillåter mer syre att komma in i cylindern, eftersom kall luft är tätare. Därför sker mer förbränning med varje motor stroke, och därmed ger mer hästkrafter.
2

Installera en högpresterande chip i din ECU. Detta kan vara en stor hjälp om bilen även har haft andra modifieringar för att öka hästkrafter. En nya chip kan programmeras för att få bättre motorprestanda, som i sin tur kan producera större hästkrafter. Chips är tillgängliga från bil eftermarknaden återförsäljare och är en enkel motor uppgradering.
3

Minska luftmotståndet i motorn. Installera större luftfilter, polering insugningsrören och minska rörledningar för intag all hjälp i detta avseende.
4

Eliminera alla mottryck från avgaserna genom att installera en högpresterande avgassystem. Dessa system kommer att ha större avgasrör, sidhuvuden och lättflytande halsdukar som eliminerar mottryck. gör luften lätt gå ur systemet utan att "stjäla" ström från motorn. Polera insidan av avgaserna kommer också att minska mottryck som kan installera ett dubbelt avgassystem.
5

Installera en ny motor chef som har flera intag och avgasventiler per cylinder. I ett steg, är luftflödet in och ur motorn förbättrats dramatiskt. Också lägga prestanda kammar ökar hästkrafter avsevärt. Denna förändring rekommenderas om du har ändrat luftintaget och avgassystemet högpresterande alternativ. Minska vikten på fordonet genom att bli av delar och objekt som inte används
6

. Alternativt, gå så lätt som möjligt när du installerar nya delar. Ju lättare bilen, desto mer makt som kan produceras, eftersom motorn inte behöver arbeta så hårt för att flytta fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95529.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.