Hur man sätter på Tops Jeep Bikini

Jeep har utvecklats av Willys Overland under andra världskriget som en liten, tillförlitlig fyra-hjulsdrivna fordon för att transportera trupper. Efter kriget var över, var efterfrågan på den lilla bilen så högt att Willys Overland beslutat tillverka civila versioner och erbjuder dem till försäljning. Även Jeep har bytt ägare flera gånger sedan, tillverkar företaget fortfarande fordon som av 2010. Om din Jeep är den öppna sorten, på sommaren kan du installera en bikini, som är tillgänglig från många eftermarknaden tillverkare. Denna typ av topp omfattar endast toppen av taket och inte sidorna och baksidan av fordonet (därav bikini namnet), så att du kan njuta av vind-i-ditt-hår bilismen. Instruktioner
1

Drapera bikini topp över toppen av Jeep. Skjut den främre kanten av den övre, som har en plast förstärkningsremsa sytt över den, i öppningen på den främre kanten av den övre delen av vindrutan. Se till överhäng på toppen är lika på varje sida av vindrutan. Skjut den främre kanten av den övre i vindrutan kortplats, om behövs för att erhålla lika överhäng på varje sida.
2

Drapera den bakre delen av toppen över störtbåge (stålröret som är bultad till golvet och sträcker sig upp till taket-line) bakom framsätena i jeep. Ta slutet av den långa remmen i mitten av bikini och linda den runt mitten av störtbåge. Addera 3

Ta änden av remmen till fordonets front och igenom kroken längst upp i mitten av vindrutan. Ta med änden av bandet tillbaka genom spännet. Dra i bandet för att spänna den.
4

Wrap remmarna på baksidan av bikini runt störtbåge. Kör banden tillbaka till spännet sys i toppen och dra åt dem.
5

Ta kardborrband främre hörn bikini och bifoga dem till varandra. Skjut remmarna ovanför sport bar så att de kommer att vara ur vägen. Linda de inom och utanför flikar ovanför dörröppningar och fäst till störtbåge med kardborrebanden som sys in i toppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84003.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.