Vad är en Cowboy dusch i en hästtransport

En dusch placeras i hästens facket av en svanhals hästtransport ofta kallas en "cowboy shower" eftersom det är stort nog för en cowboy - och inte mycket annat. Typer av Cowboy Showers

En cowboy dusch tar väldigt liten plats när den inte används, kan användas var som helst, och kräver inte vatten eller elektrisk anslutning. Cowboy duschar kan vara så enkelt som en hink vatten eller utarbeta som dusch mats, vattenpumpar, tankar propan och en vatten-lagring behållare. Bestäm vilket alternativ som är bäst anpassade till dina behov.
Cowboy Dusch Huts

Finns i butik camping utbudet är föremål såsom dusch hyddor eller tipier som är egenföretagare stödjande höljen som kan sättas upp var som helst. Dessa produkter är cirka 4 meter bred, inkluderar förvaringspåsar för personlig-hygien artiklar, och har löstagbara golv. Dusch hyddor är ett ekonomiskt och hygieniskt alternativ,. Dock fortfarande vattenförsörjningen måste tillhandahållas
Hot Water Alternativ

medan shopping på din camping leverans butik , hittar du också varmt tappvatten dusch som hjälper dig att njuta av varmvatten komfort inuti din häst trailer. Med dessa portabla duschar, kan vatten upp till 100 grader Fahrenheit att finnas i mindre än en minut. Dessa system innehåller batteridrivna, högtryckspumpar som kan sänkas ned i någon tillgänglig vattenkälla. Använda batterier och propan, kan du skapa upp till 25 heta fem-minuters dusch.
Primitiva Duschar

En mer primitiv camping dusch består av en 2 1/2 gallon plastpåse, klart på ena sidan och svart på den andra. Du kommer också att behöva en sladd för att hänga väskan och en pip med en vatten-flow controller. Innan du beger dig ut för en häst rida, fyll plastpåse med vatten och lägg det klart uppåt i solen så den svarta sidan kan absorbera solens värme. När du kommer tillbaka från din resa, hänga plastpåsen och njuta av en varm dusch.
Dusch kit

Camping dusch kit finns på utomhus och varuhus. Kostnaden för att bygga din egen cowboy shower kan variera från $ 5 till mer än $ 200 beroende på vilka alternativ du föredrar. Shoppa och se vad som bäst passar dina behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84004.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.