Hur man lägger Performance Parts i Saturn SL1

Saturn SL1 var en kompakt sedan baserad på Z-plattformen. Det är en framhjulsdriven bil som drivs med en anemisk fyrcylindrig motor. Det är inte en sportbil i någons sinne, och lägga prestanda delar till en SL1 kommer att få dig mycket få prestandavinster. Men om du absolut måste sätta prestanda delar på, så du kan installera fjädrar race spec och större luftintag. Saker du behöver
Bil jack
Jack står
Race spec struts
Race spec luftintag
Wrench set
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner

1

Park Saturn SL1 på ett plant stycke trottoar där det kan vara ur trafik. Sätt sedan in i parken och dra i nödbromsen så att den förblir stabil medan du uppgradera den. Pop huven genom att dra på huven spärren under rattstången. Prop huven upp med prop pinne och koppla den svarta kabeln från bilens batteri.
2

Ta bort det gamla luftintaget från motorrummet. Tryck först ned flikarna på vardera sidan av lådan för att dra av toppen. Dra sedan luften Uppgiftslämnaren ut och skruva isär bulten från botten. Skruva av O-ringen klämma från luftintaget röret. Dra röret och botten på luftfilterboxens ut för hand. Skjut in den nya rasen spec luftintaget genom att skjuta sitt intag röret i stupröret. Dra sedan åt O-ringen slå ner på luftintaget röret. Bolt intaget race spec ner och skjut in sin luftfilter innan du skjuter locket på.
3

Jack upp framsidan av Saturn SL1 med en domkraft. Den SL1 använder endast struts på framvagnen, bakfjädringen är en torsionsstång setup. Ta framhjulen med din däck järn och sedan dra hjulen bort. Unbolt botten av främre stötdämpare från Styrspindlar först, och sedan skruva isär toppen från SL1 s ram. Bolt i de nya chocker race spec på toppen först, sedan till styrningen knogarna. Använd domkraften för att höja styrspindeln så att du kan skruva in den nedre bulten.
4

Sänk Saturn SL1 utanför pallbockar och sedan ta det för en provtur. Luftintaget bör ge dig runt 5 mer hästkrafter, beroende på hur sliten din motor är. De nya chocker kommer att ge dig bättre hantering i hörnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96507.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.