Hur Wire en Bogseringspaket

Enligt federal lag, måste fordon släpande bakom när du kör kunna meddela (genom några medel) när du sakta ner eller börja vända. Detta gäller trailers samt bilar. Din bil kommer att behöva någon form av elektrisk bestämmelse för att skicka en signal till släpets broms och blinkers. Installation förfaranden varierar beroende på din bil, släpvagn typ, och om någon av dem använder oberoende blinkers och bromsljus. Saker du behöver
paketet släpvagnskablage med kontaktdon
Probe-typ elektriska
kretsprovare avbitartång /VECKARE
Tänger eller grepp vice
Drill, Porr borrar
Sheet -metal skruvbits
Silikon tätningsmedel
eltejp
buntband
Visa fler instruktioner
1

Tillgång bilens bromsljus /blinkers. För de flesta fordon, kommer detta att kräva att ta bort den bit av trim i bålen, precis bakom många broms lights.For äldre bilar och lastbilar pickup, är ledningarna åtkomlig under bilen längs den bakre stötfångaren.
2 < p> Testa lamporna med din sond för att identifiera bromsljus, rinnande ljus ledningar och blinkers. Har en assistent sitta inne i bilen och bromsar. Samtidigt peta sonden i trådarna en i taget för att fastställa vilket som utlöser din sond när assistenten pressar bromsarna. Gör samma sak med vänster och höger blinkers. Identifiera trådarna och flagga dem med en bit maskeringstejp och en markör.
3

Borra ett hål i bakluckan på bilen strax ovanför din dragkrok och installera gummigenomföringen medföljer ditt kit. Detta gäller endast om din bil använder en trunk-monterad ledningsnätet.
4

Skjut trådarna släpvagn sele genom genomföringen från utsidan så att de sticker ut cirka 12 inches inuti.
5

Håll marken-kontakten ögla från din släpvagn kabelnätet mot den nakna plåt inne i bagageutrymmet (nära genomföringen). Håll den på plats med de medföljande självgängande plåt skruv. Bogsera paket instruktioner kommer att innehålla en schematisk anger färg tråd motsvarar marken, varselljus (parkeringsljus på vissa bilar), bromsljus och blinkers.
6

Slip bromsvajern genom insidan delen av en av dina kit s medföljande skarvar Scotch tråd, och pop den yttre kanalen över bilens bromsljus tråd. Kläm kniven i Scotch kontakten med dina tång för att fullborda kretsen mellan trådarna. Vänd bladet locket.
7

Upprepa steg sex med trådarna blinkers och varselljus, dubbelkontroll diagrammet för att se till att du inte blandar ihop vänster och höger lampor blinkers.

8

Smörj en del silikon RTV i ändarna av din Scotch kontakter för att täta dem mot vädret. Scotch kontakter ingår i de flesta kit är utformade för användning inomhus - underlåta att försegla dem för utvärtes bruk kommer att resultera i ett misslyckande eftersom vattnet arbetar sig in och korroderar skarven bladet. Ge silikon 30 minuter att sätta upp och sedan packa alla dina skarvar med eltejp.
9

tillbaka trim och använda zip-band för att hålla ledningar nära karossen. Anslut kabelstammen till din släpvagn och testa lamporna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84664.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.