Hur man installerar en eftermarknad Ratt

Byta hjul lager styrningen till en eftermarknad modellen är en enkel process som tar bara några verktyg. Det finns ett antal skäl för att välja en ny ratt. Många människor väljer att byta på grund av estetik, men en eftermarknad ratt kan köpas för att hjälpa rummet ökar benet eller ge bättre hantering. De flesta moderna bilar har en airbag utrustad i ratten, men om bytet görs på en äldre modell sans airbag, helt enkelt hoppa över de steg som berör krockkudden. Saker du behöver
Hylsnyckel uttag
Ratt avdragare
Ratt adapter nav
Ratt
Visa fler instruktioner
1

Ställ fordonet på en plan yta med däcken pekade rakt fram. Aktivera parkeringsbromsen.
2

Öppna huven och koppla ur batteriet med hjälp av en skiftnyckel.
3

Ta bort de fyra muttrarna på baksidan av ratten med hylsnyckel. Dra mittsektion ratten rakt ut. Koppla ledningarna till luftkudden och hornet. Anteckna vilka trådar åkte till vilken enhet.
4

Ta bort muttern i mitten av ratten med en hylsnyckel.
5

Placera ratten avdragare vid centrum av den gängade axeln. Skruva passbultar som följer med ratten avdragare i de tre omgivande hålen. Dra åt passbultar med en hylsnyckel.
6

Dra ratten avdragare centrum bult med en hylsnyckel tills hjulet dyker framåt, dra sedan av hjulet.
7 < p> Montera på den nya ratten adapter nav och tråd trådarna för krockkudden och horn genom centrum. Dra åt bultarna med en hylsnyckel.
8

Montera den nya ratten på navet och skruva ner muttern ratten med en hylsnyckel. Sätt tillbaka hornet och airbag kablar, montera mittpunkten på plats och installera de fyra bakre bultarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84002.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.