Hur gör jag 1970 Chevy C10 Custom dörrpanelerna?

Den ursprungliga dörrpaneler i en 1970 Chevy C10 är väldigt platt och enkel jämfört med de flesta moderna dörrpaneler. De enda tillbehör på dörrpanelerna var fönstret vev, armstöd och handtag. Du kan göra en anpassad dörr panel med ett antal olika material och utföranden. Det bästa sättet att göra detta är att välja ett tema för din lastbil och se hur luckan spelar en roll i detta tema - om vanligt, färgstarka, full av textur eller en one-of-a-kind skapande. Saker du behöver
Original eller direkt ersättning hårdvara
stjärnskruvmejsel
Nytt tyg
Spraylim
Brukskniv
Stapler
Tjock foamboard
Marker

Visa mer instruktioner
1

Ta bort originalet dörrpanelen genom att använda en stjärnskruvmejsel för att ta bort de synliga skruvar. Det finns en skruven under armstödet och en på toppen. Skruva loss handtaget genom att vrida det moturs. Dra luckan bort från dörren och placera den på en plan yta.
2

Dra gamla tyget och trimma bort av dörrpanelen. Placera skum ombord över dörren och rita din design ut på skum ombord. Håll designen enkel och utan små detaljer. När designen är ritad med en markör, använd en mattkniv för att skära ut det.
3

Placera designen skum ombord direkt på avtäckt dörrpanelen för att se var du vill designen till vara. Spraya baksidan av designen och dörrpanelen med tre tunga rockar av spraylim. Vänta i tre minuter för att låta limmet blivit något klibbig. Tryck på design mot dörrpanelen och håll den i 30 sekunder.
4

Använd nytt material, såsom tweed, vilket är mycket populärt för äldre lastbilar, för att täcka hela dörrpanelen och design. Trimma materialet så att cirka fem inches hänga över alla sidor av dörrpanelen. Skär ut ett litet hål för dörrhandtag och fönster vev.
5

Plocka upp nytt material och placera den med framsidan nedåt. Spraya baksidan av det med ett mycket tjockt skikt av spraylim. Spraya hela dörrpanelen och skum ombord design med spraylim. Låt limmet torka i tre minuter. Placera materialet på dörrpanelen så att de limmade sidorna är mot varandra. Tryck tyget tätt runt om designen så att formen av designen är klart synlig under tyget. Tryck tyget på dörrpanelen, utjämning eventuella rynkor med händerna. Låt panelen torka under trettio minuter.
6

Vänd panelen över och häfta det överflödigt tyg material på baksidan av panelen så att den lindas runt kanterna på panelen.

7

ersätta hårdvaran på dörrpanelen. Använd verktyget kniv för att göra mycket små hål precis stort nog för att placera skruvarna igenom. Placera tillbaka panelen på dörren av lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86384.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.