Hur sänka en 1994 Honda Accord

Sänkning 1994 Honda Accord kommer att resultera i förbättrad hantering men bara om det görs rätt. Ett vanligt misstag är att helt enkelt skära fjädrarna att sänka markfrigången. Att göra detta innebär lägre fordonet, men det resulterar i en extremt hård tur och komprometterad hantering i gropiga svängar. Den bästa metoden är att installera en eftermarknad staganordningen som använder specifika spiralfjädrar och gängade stöttor med speciella ventiler för att upprätthålla en god hantering kontroll. Projektet kan genomföras av den genomsnittliga hem mekaniker i ett par timmar och kräver endast grundläggande mekaniker verktyg. Saker du behöver
Stoppklossar
Ordet jack
Jack står
rörtång
Hylsnyckelsats
Wrench in
Hammer
bändjärn
Visa fler instruktioner
1

kilar Position hjul bakom bakhjulen. Höj bilen med domkraft och placera pallbockar under den främre hjälpramen. Sänk domkraft och låta vikten på fordonet som ska stödjas av pallbockar. Detta kommer att förhindra skada om ordet jack misslyckas. Ta bort de främre hjulen med hjälp av rörtång och sätta hjulen och hjulmuttrarna åt sidan.
2

Unbolt övre strut montera från ramen på bilen genom att ta bort de förenade muttrarna som sitter under huven på staget torn. Ta bort fästet broms slangen från styrspindeln med en 10 mm nyckel. Ta bort den främre bromsoket genom att ta bort 12 mm bromsok bultar med en skiftnyckel, skjut sedan bromsok från rotorn och hänga den ur vägen med en bit av klädhängare. Ta bort den nedre bulten strut montera som fäster den undre strut montera den nedre styrarmen. Bänd staget från den undre styrarm med ett spett. Lay stagenheten undan.
3

Montera ersättningsbrännare fjäderben enligt det instruktionsblad som medföljer aggregatet. Delar varierar från ett kit tillverkaren till ett annat så att inte alla församlingar är byggda på samma sätt. Lämna den nedre fjädern abborre något lös för att göra justeringen lättare efter aggregatet är installerat. Montera den nedre strut montera från gamla fjäderben på den nya fjäderben.
4

Installera den nya fjäderben i omvänd ordningsföljd. Skjut in enheten i öppningen upptill och rada upp de övre bultarna strut montera med bult fjäderben hål. Starta fästmuttrarna genom att skruva dem på de övre bultarna strut montera för hand. Montera den nedre strut montera på till nedre länkarm. Dra åt alla skruvar ordentligt och installera om hjulet. Upprepa proceduren för de återstående hjulen.
5

Sänk fordonet genom att höja den av domkraften står med domkraft och sänka domkraften tills hjulen precis vidrör marken. Dra åt muttrarna en sista gång och sedan sänka hjulet helt till marken.
6

Placera bilen på plan trottoaren, och justera markfrigången med skiftnyckel levereras i sänkningssats att flytta lägre våren abborre upp eller ner efter behov. Mät från fender till marken och se till att alla fyra hörnen har samma höjd. Dra den undre fjädern sittpinnar. Ha en fyra hjulinställning utförs på din lokala auto verkstad att återställa anpassningen vinklar som har störts under installationen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95292.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.