Hur man installerar en ruta Weatherguard Truck

väderskydd lastbil boxar har en lång historia av kvalitet och hållbarhet. Lådorna är lätta att installera, pålitlig i dåligt väder och mycket utmanande att bryta sig in, till skillnad från vissa andra lastbilstillverkare boxar på marknaden. Ett bra sätt att optimera hytten loppet av en pickup, väderskydd boxar har en trygg och säker lagringsanläggning för verktyg och andra komponenter. Saker du behöver
Helper Review Vädret Guard rutan
allrengöringsmedel Ratchet fett Mössor och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Placera gummiskydd säng räldynor (medföljer Weather Guard lastbil box) på övre hörnet av sängen skenor.
2

rekrytera en hjälpare till hjälp att utföra rutan väderskydd och placera den yttre skenan stöder på gummikuddarna. Var noga när du justerar den ruta du har tillräckligt med utrymme för att öppna flip-top lock stil box utan att störa den bakre truck fönstret.
3

in en av de monteringsklämmorna enligt förarens sidan framsidan av boxen först. Det finns fyra fastsättningsklämmor att säkra rutan till lastbilen, men väder Guard erbjuder tre förborrade hål per sida för custom fitting. Rikta klämmorna till den bäst passande hål.
4

Placera fender brickan på axeln av den medföljande bulten och sedan placera en liten mängd fett på gängorna på bulten axeln.

5

Placera bulten genom den slitsade förborrade hål i lastbilen rutan och anpassa den till den gängade låsmuttern på lådan klämman. Dra åt bulten 3/4 av vägen med en spärr och uttag.
6

Montera andra klämmor och bultar i en medurs och dra åt 3/4 av vägen tills lådan är rätt inriktad. När linje, kolla flip-top lock stil box för interferens med bakrutan.
7

Dra åt bultarna tätt när du har sett till att lådan är rätt justerat och locket (flip-top stil ) stör inte bakrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83734.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.