Hur man sätter på en Sportster Crashbar

Harley sportster crashbars, även känd som motorvägen barer, tjänar en mycket viktig säkerhetsfunktion på en motorcykel. Utformningen av kraschen bar, när den tillämpas på den främre delen av den nedre ramen och övre gaffel röret korsningen, ger en stabil krasch skyddande ram som skyddar vitala motorkomponenter, spackling material, höljen koppling och andra delar av motorcykelns ram från skador efter ett spill. Förutom att ge ett vägräcke, de stora tjocka staplarna sträcker ut tillräckligt långt från ramen för att fungera som extra ben förlängningar, vilket gör ridning långa sträckor bekvämt. Saker du behöver
Crashbar kit
Wood block
Assistant (tillval) katalog End skiftnycklar
Torx skiftnycklar (om tillämpligt) katalog Distanser (extra vid behov) katalog
Visa fler instruktioner
1

Ställ slutet motorcykeln fram upp på vissa trä block så att trycket tas bort cykelställ och cykeln sitter vågrätt. Be en assistent för att hjälpa dig att lyfta cykeln för träkloss placering. Öppna din crashbar kit och hämta den övre fäste, bult, distans, låsbrickan och muttern. För Sportster modell med en enda topp fäste, justera fästet med ramen hålet strax under leden av de upp-sopade ram rören. Placera en distans på en bult och sticka bulten genom fästet och genom ramen.
2

Placera en distans, låsbricka och mutter på gängan änden av bulten och dra åt den med en fast nyckel , men låt den ligga löst nog så att fästet kan röra sig. Lokalisera den vänstra och högra plattorna fläns crashbar och anpassa dem till de befintliga hålen i den nedre ramen. Om crashbar flänsplattorna matcha upp med foten hål peg fäste, ta bort fotpinnen konsolerna med en fast nyckel eller torx skiftnyckel. Om ramen hålen är separata, anpassa crashbar flänsplattorna med hålen, och köra en bult (med bricka) genom ena änden och placera ett mellanlägg, låsbricka och mutter på trådändarna. Dra åt med en fast nyckel, men bara måttligt tight.
3

Passa ena fäste fotpinnen med monteringshålen och placera crashbar ram över det. Sätt foten peg bultarna tillbaka i motsvarande hål och dra åt dem endast måttligt med en skiftnyckel. Om crashbar i ditt kit kom med två rör, i stället för ett stycke loop design, placera satsen U-bult runt den övre delen av den vänstra ramen, för att installera den vänstra crashbar röret. Placera crashbar röret inuti U-bult ram, ansluter flänsen och fäst spacer, låsbrickan och muttern till båda gängade ändarna av U-bulten.
4

Dra åt U-bolt nötter endast måttligt med skiftnyckel. Utför samma procedur för höger sida crashbar röret. När de övre och undre fästena har anslutits, centrera en loop design i mitten av bilden och använd en skiftnyckel för att dra åt den övre bulten, liksom de två nedre bultarna på varje sida av den nedre ramen. För två-delad design, dra den nedre konsolen bultarna på varje sida först, dra sedan åt de två övre fästena på båda sidor med en fast nyckel eller Torxnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87388.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.