Hur öka min Dragkapacitet på min 2003 Ford F-250

Den dragkapacitet på ett fordon är en vikt betyg som talar om hur mycket vikt fordonet kan dra säkert. Det finns flera olika komponenter på 2003 F-250 som påverkar dess dragkapacitet, vilket är 12,500 pounds av Max släpvagnsvikt före eventuella ändringar. När du gör ändringar i ökad dragkapacitet, är det viktigt att ha de ändringar som gjorts av en certifierad professionell mekaniker som är villig att kontrollera säkerheten och korrekt installation av de modifierade komponenter. Felaktigt installerade bogsering komponenter kan vara mycket farligt och leda till allvarliga olyckor. Instruktioner
1

Uppgradera din dragkrok. Oberoende av F-250 fulla dragkapacitet, kan du bara bogsera så mycket vikt som din dragkrok säkert kan stödja. För att till fullo maximera din dragkapacitet, måste du se till att din lastbil har den högst rankade dragkrok tillgänglig.
2

Uppgradera ditt bromssystem. Bromsar är en av de viktigaste aspekterna av ditt fordon som påverkar dess bogsering kapacitet, eftersom det inte spelar någon roll hur mycket vikt din lastbil kan dra om det inte kan stoppa samma mängd vikt när det är dags. Ha din lastbil och släp som inrättats för släpvagn och installera högkvalitativa, högpresterande komponenter nästa gång ditt bromssystem behöver service.
3

Uppgradera din fjädring och ändra din F- 250 från tre-kvarts ton axlar till en-tons axlar. Den nuvarande bakaxeln vikt rating på lastbilen är 6,084 pounds. Uppgradering till en en-tons axel och en högpresterande suspension kan förbättra din bogsering kapacitet avsevärt. Bakaxeln för 2003 F-350 har en bruttovikt rating nästan 1.000 pounds högre än F-250.
4

Lägg effekt och vridmoment till din motor genom att installera en eftermarknaden turbo eller kompressor . Beroende på den exakta förpackningen och motor din F-250 kom med, får det eller inte kan ha kommit med en turboladdare. En turbo ger hästkrafter, förbättrar vridmomentet och ger mer makt till dina bogsering förmågor. Installera en prestanda chip till din Fords elektroniska styrmodulen kommer också bidra till att öka effekt och finjustera prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96470.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.