Lägga till en iPod till en 2007 Silverado Utan Satellite Radio

Chevrolet Silverado debuterade i 1999 års modell, tillsammans med C-och K-serien pickup, som Chevy infördes 1962. Den 2007 Silverado kom i tre storlekar: 1500, 2500 och 3500. Endast basnivån 1500 - Arbete Truck trim nivå - hade en nybörjar radio som inte innehöll satellitradio kapacitet. Denna AM-FM-radio inte har en aux-ingång, så du behöver en FM-sändare för att ansluta din iPod till radion. Saker du behöver
iPod
iPod FM-sändare
Visa fler instruktioner
1

Vrid Silverado tändning till "On" läge, och vrid AM- FM-radio på.
2

Tryck och släpp "AM-FM" knappen tills radion är på FM-bandet. Vrid "RCL Tune"-ratten för att bläddra igenom de stationer tills du hittar en frekvens som har liten eller ingen signal - den mer statiska, desto bättre. Notate denna frekvens nummer.
3

Anslut ljudkabeln på en iPod FM-sändaren i hörlursutgången i iPod. Om det behövs, anslut FM-sändaren i cigarettändaruttaget - Vissa FM-sändare använder ett batteri istället för hjälpkraft
4

Slå på iPod och FM-sändare, och justera FM-sändare för att sända på. frekvensen notated i Steg 2. Tryck på "Play" på iPod och lyssna när den börjar spela igenom din Silverado radio.
5

Justera frekvensen på radion och iPod FM-sändare om du kör in i ett område där en radiostation upptar aktuella frekvensen, och du hör den station i stället för din iPod.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82783.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.