Ställa klockan på en Pioneer Radio

Grundades i Tokyo, Japan 1938, har Pioneer Electronics gått vidare till att bli en av världens ledande tillverkare av bilradioapparater. Alla Pioneer Electronics bilmodeller radio har en digital klocka. Ställa in klockan på din Pioneer Electronics bilradion är en enkel uppgift som kan fyllas i bara ett par minuter. Instruktioner
1

Leta reda på "SRC /OFF"-knappen på den övre vänstra sidan av din Pioneer bilradio. Tryck och håll nere "SRC /OFF" knappen tills enheten stängs av.
2

Lokalisera den stora, multi-reglaget på vänster sida av din bilradio. Tryck och håll ned MULTI-CONTROL-ratten tills orden "Clock Set" visas på Pioneer bilradio.
3

Vrid MULTI-CONTROL-ratten för att markera "Clock Set" alternativet . Tryck multi-reglaget för att göra ditt val.
4

Vrid MULTI-CONTROL-ratten för att markera "Hours" klocka segmentet och tryck på ratten för att göra ditt val. Vrid multi-reglaget för att justera "Hours"-segmentet till det önskade värdet. Tryck på MULTI-CONTROL-ratten för att spara dina ändringar.
5

Vrid multi-reglaget för att markera "Minutes" klocka segmentet och tryck. Justera "Minutes"-segmentet till önskat värde och tryck på multi-reglaget en gång till för att avsluta klockan-inställningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81643.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.