Den bästa Subwoofer & Amp System

Många människor tillbringar mer tid att lyssna på musik i sina bilar än någon annanstans, så det är klokt att folk vill ha det bästa klingande bilstereo för sina pengar. Såvitt subwoofers och förstärkare, finns det några företag som överglänser alla andra - även om de inte är de bästa namn märken som du kan hitta på bara någon elektronik butik. JL Audio

JL Audio gör några av de finaste system bilstereo fällt. En innovation från JL är dess enda cykel kontroll, vilket är centralt för JL Audios HD förstärkare. En annan nyhet är Stealthbox designen, en sömlös subwoofer integration box som passar in i ett antal fabriken märken och modeller, dölja eftermarknaden högtalarna att ljudkvalitet, produktion, kosmetika och passform. JL gör några av de finaste subwoofers på marknaden för varje prisklass, för att inte nämna kvalitet förstärkare för att driva dem. Addera Phoenix Gold

Phoenix Gold är känt för sin kvalitet och kraftfull förstärkare. Med hand-lindade transformatorer och guldpläterade kretskort på sina high-end förstärkare, sätter Phoenix Gold en hög standard för bilstereo. Dess 2010 begränsad upplaga förstärkare, "The One", har sex interna nätaggregat, en 3-oz. guldpläterade kretskort och dubbla kopplingsbar kombinerad effekt av 22.000 watt total makt, som väger in på mer än 50 pounds för mobil audio proffs och avancerade entusiaster bara. Bortsett från några av de bästa förstärkarna på marknaden, gör Phoenix Gold också en stor serie subwoofers och bilpaket högtalare som säkert kommer att glädja den mest kräsne av ljud knarkare.
Boston Acoustics

Boston Acoustics gör några av de finaste system mellanregister högtalare på marknaden. En innovation från Boston Acoustics är sin G-serie subwoofer, som erbjuder samma tillförlitlighet med stor effekttålighet, kunna spela högt och djupt även med måttliga slutsteg. Para detta med en av Boston Acoustics 'förstärkare och full-range högtalare, med inbyggd 360 graders roterande asymmetrisk diskant plan, och du kommer att komma ut med ett anpassat system som inte har en aning distorsion.


McIntosh

Billig McIntosh är inte, men du får vad du betalar för. McIntosh gör några av de finaste bil och hem ljudutrustning som finns på marknaden. En förstärkare enbart kommer lätt ställa dig tillbaka ett par tusen dollar minimum, men mycket av dess utrustning är THX-certifierad. Många av dess högtalare som inte är i produktion längre, vilket gör dem vintage samlarobjekt, men som vintage gitarr skåp, du betalar för handbyggd kvalitet som håller länge.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81028.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.