Hur man installerar en automatisk CD-spelare

Installera en CD-spelare i en bil är inte ett svårt jobb. Det kräver bara några få steg. Saker du behöver
Auto CD playerWiring harnessPhilips screwdriverFlat-head screwdriverWire crimperTrim kit (tillval)
Visa fler instruktioner
Hur man installerar en ny bil CD-spelare
1

Det första steget för att installera en bil CD-spelare är att köpa rätt huvudenhet. För att hitta en riktig huvudenhet, chef över till en webbplats som Crutchfield.com och sätter i informationen om din bil. Webbplatsen kommer att ge dig en lista på kompatibla CD-spelare. Du kan köpa på nätet eller gå till en butik,. Antingen är bra
2

När du har köpt en ny CD-spelare för din bil, måste du ta bort det gamla. Koppla bort den negativa laddningen kabeln från batteriet först så att ingen elektricitet körs igenom bilen.

När du har gjort det kan du börja ta bort trim runt stereon. Titta runt noga och ta bort alla skruvar och clips som håller klädseln på plats. Det är oftast 5:56 skruvar och clips, beroende på bil. När du har tagit bort alla skruvar, kommer trim lossna med nästan ingen kraft.
3

Ta bort skruvarna som håller stereon på plats, och dra försiktigt stereo ut. Dra inte hårt, stereo fortfarande är ansluten till kabelnätet. Ta försiktigt bort de kablar dragna till stereon och dra den gratis.
4

Ta din nya stereo och nya kabelflätan rätt tråd till rätt ställen. Allt kommer att vara färgkodade, så det är lätt att göra. Placera kabeln på rätt plats, och kläm ner den för en tight passform med din tråd VECKARE. När alla kablar är anslutna till kabelnätet, anslut dem till baksidan av den nya stereon i rätt ordning. Var uppmärksam på färgkodning.
5

Skjut stereon på plats och skruva fast stereon på plats. Anslut batteriet och testa stereon att kontrollera att allt är kopplat rätt innan du börjar placera trim på plats igen.
P Om allt ser ut OK du kan ersätta trim precis som du tog bort det.

6

Skruva trim på plats igen, och din nya stereo borde passa perfekt. Om du har köpt en stereo som är mindre än fabriken stereo kommer du vill köpa en "trim kit" för bästa passform. Trimsatser finns på de flesta auto butiker och bil webbplatser ljud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80517.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.