Hur man installerar en CD-spelare i ett 2002 Tundra

Standarden fabriksmonterade stereo i 2002 Toyota Tundra är en AM /FM-stereo med in-dash CD-spelare. Valfria enheter inkluderar en multi-skivors CD-växlare. Tundra ägare som vill uppgradera sina lager stereo med en eftermarknad CD-spelare kan ta hjälp av en bilstereo professionell eller installera en ny CD-spelare själva. Köp Toyota eftermarknaden adapter stereo frontpanelen eller använda en installation krage som medföljer nya däck. Saker du behöver
10 mm nyckel
10 mm hylsa och kör
Kabelstam adapter
Aftermarket stereo fronten adapter
Visa fler instruktioner
1

Park tundran och stänga av motorn. Dra spaken Huvlås sitter under förarsidan instrumentbräda. Flytta till fordonets front.
2

Lyft Toyotas huven och lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol. Lyft batterikabeln från terminalen och ställ den åt sidan. Återgå till insidan av lastbilen. Addera 3

Ta undre förvaringsficka i nederkant och dra bort det från instrumentbrädan. Koppla från elektrisk anslutning till cigarettändaren och ändra den uppmätta fickans åt sidan.
4

tag i instrumentpanelen till vänster om den stereo montering och dra bort det från instrumentbrädan. Låt panelen att vila runt rattstången, bara ur vägen när du byter stereo.
5

Ta instrumentpanelen nedanför stereo docka och dra ut den ur instrumentbrädan. Låt kabelanslutningar till klimatet kontroller ansluten och låta panelen att hänga nedanför stereo docka.
6

Ta bort de två skruvarna som håller fast stereon på instrumentbrädan med en 10 mm hylsa och kör.

7

Dra stereo från instrumentbrädan och koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av beståndet stereoanläggning.
8

Anslut stereo ledningar kontakterna till ledningar i kabelnätet adaptern.
9

Sätt eftermarknaden stereo fronten in i stereo docka och mata stereo ledningar (med kablage fäst adaptern) och antennkabeln genom baksidan av fronten adaptern.
10

Anslut kabelnätet adaptern leder till motsvarande uttag på baksidan av den nya CD-spelaren.
11

Anslut Toyotas FM antennkabeln i antenningången på baksidan av den nya CD-spelaren.
12

Skjut CD-spelaren i fronten adaptern och tryck in den i dockan tills den snäpper på plats.
13

Byt de två skruvarna på undersidan av stereo docka med 10 mm hylsa och kör.
14

Justera panelen klimatkontroll mot instrumentbrädan längst ned i stereo montering och tryck in den ordentligt för att knäppa den på plats igen.
15

Placera undre instrumentbrädan (innehållande förvaringsficka) nära instrumentbrädan. Anslut ledningarna anslutning för cigarettändaruttaget och tryck sidostycket mot instrumentbrädan för att knäppa den på plats.
16

Passa instrumentpanelen till vänster om stereo docka mot instrumentbrädan och tryck mot vänstra sidan av panelen för att knäppa den på plats. Återgå till motorrummet.
17

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på klämman med 10 mm nyckel för att säkra kabeln till batteriet.
18

Stäng Tundra huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81665.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.