Hur man installerar en CD-spelare i en Cheva lastbil

Chevy Silverado lastbil är en av de mest populära full storlek lastbilar på marknaden. Tyvärr har vissa årsmodeller av Silverado bara komma med en AM /FM stereo som standardutrustning, såvida du inte köper en uppgraderad modell. Lär dig att installera en CD-spelare i din Chevy truck, oavsett om det är en fabrik CD-spelare eller en eftermarknad enhet. Följande instruktioner gäller för 1999-2006 Silverado modeller och 2007 Klassiska modeller. Saker du behöver
Tänger
ersätter CD-spelare
Aftermarket monteringssats (tillval) katalog Skruvmejsel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln innan proceduren.
2

Undersök instrumentpanelen som sträcker sig runt din mätare kluster och din gamla radio. Hela panelen är ett stycke. Den är fäst med clips bara.
3

tag i den vänstra sidan av panelen runt kombiinstrumentet och dra den att släppa klippen. Arbeta dig ner panelen, dra i sektioner tills alla hakar släpper. När panelen är bortkopplad, ställ den åt sidan.
4

Undersök fabriken monteringsbygel som monteras på radion. Titta noga på varje sida av radion för att hitta spakarna. Sänk ner spakarna för att frigöra radio klipp. Dra radion från instrumentbrädan.
5

Koppla selen fabriken ledningar och antennkabeln. Ställ den gamla radion åt sidan.
6

Följ anvisningarna i din eftermarknaden installation kit för att fästa den nya kabelnät och antenn omvandlare till fordonet. Om du installerar en spelare fabrik CD, hoppa över detta steg. Installera eftermarknaden CD monteringssats enligt de särskilda instruktionerna på förpackningen.
7

Fäst ledningsnätet och antenn på baksidan av den nya CD-spelaren. Placera den nya CD-spelare i instrumentpanelen. Höj om du installerar en spelare fabrik CD. Använd de medföljande skruvarna för att montera radion om du installerar en eftermarknad CD-spelare.
8

Återkoppla instrumentpanelen till lastbilen. För att fästa instrumentpanelen, placera den i rätt läge och tryck för att engagera klippen. När instrumentpanelen är ansluten, anslut din negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80651.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.