Hur man installerar en Amp i en 95 Honda Civic

Ett sätt att i öka kraften i din 95 Civic s stereoutgång är att installera en eftermarknad amp. Förstärkaren hjälper till att dra mer ström från stereon och driva igenom bilens högtalarsystem. Installera en förstärkare är ett ganska enkelt projekt som du kan göra i din uppfart. Detta projekt kommer att ta dig ett par timmar med hjälp av några grundläggande verktyg för att se till att förstärkaren är rätt installerad. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
trådar Bilstereo och kablar (ström tråd och RCA-kablar) katalog platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna upp Honda Civic huva och koppla bort batteriet. Använd en hylsnyckel för att lossa upp klämman på den negativa kabeln och lossa kabeln från batteriet.
2

Öppna upp bakluckan på bilen och sätter förstärkaren. Ta den röda positiva kabeln från förstärkaren och anslut den till den positiva batterikabeln.
3

Ta kabeln från Civic batteri via bilens brandvägg, genom bilen och in i stammen . Använd en skruvmejsel för att pressa tråden under plastbitar som ligger i det inre av fordonet.
4

Fäst kabeln till förstärkaren. Ta kablarna från högtalarsystemet och anslut dem till lämpliga terminaler på förstärkaren.
5

Använd hylsnyckel att återansluta den negativa batterikabeln till batteriet. Stäng huven på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82458.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.