Hur man tar bort radion på en Pontiac G6

Installera en ny bilstereo kan vara en ganska positiv erfarenhet, beroende på hur komplicerad din bil är att ta isär. I fallet med Pontiac G6, kan det vara en frustrerande och tidskrävande process. Det viktiga är att ta din tid och arbeta metodiskt, vilket gör att installationen går lite smidigare. Oavsett, kommer att ta bort stereon på din G6 ta minst en timme att göra rätt. Saker du behöver Billiga 2-tums plast spackel
3/8-tums Ratchet och uttag
Tänger
kryssmejsel
Visa fler instruktioner

1

Placera spackel i sidan av instrumentbrädan för att avlägsna de trim bitar som täcker sidorna av tankstreck i dörrkarmen. Lossna både täcker med spackel och lägg dem åt sidan.
2

Unbolt nedre förarens piece sida streck med 3/8-tums Ratchet och uttag. Det finns två bultar på sidan nära dörrkarmen och tre längs botten av panelen. När det ner, dra ut OBD II kontakt (den svarta kontakten med ett kabelnät på undersidan av panelen) och huvfäste utgåvan med tången. Addera 3

Dra ned handskfacket på passagerarsidan och tryck sidorna av den inre rutan i att orsaka att rutan för att falla ner hela vägen. Skruva loss handskfacket täcker från interna handskfacket med Phillips-skruvmejsel. Dra luckan nedåt och ur vägen. Detta kommer att avslöja sju Phillips-skruvar som kan tas bort också.
4

Dra ner botten trim panel på instrumentbrädan genom att skjuta den bort för att frigöra klämmorna som håller den på plats. Därefter handskfacket kan avlägsnas från instrumentbrädan.
5

Nå runt centrum instrumentpanelen som går runt stereo och dra ut den från botten, släppa klippen med extra tryck. Innan du tar bort panelen från fordonet, lossa kabelstammen från faran switch med händerna.
6

Ta bort de sex skruvarna som omger stereon och klimatkontroll, med 3/8- tums Ratchet och uttag. Detta gör att klimatet styrmodulen att dras bort från instrumentpanelen, lämnar radion fri att dras ut.
7

Dra ut stereon från instrumentbrädan och dra ledningar och antenn på baksidan av däcket, med händerna. Stereo är nu fri från fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80753.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.