Hur man installerar en CD-Stereo

Automobiles har öppningar i instrumentpanelen som är universellt dimensionerade för bilstereoanläggningar CD. Det finns tre delar installerar en CD-stereo: Pre-installation innebär koppla bort batteriet, monterar cd-stereo i instrumentbrädan hylsan, och ledningarna. Alla CD stereoapparater är installerade på ungefär samma sätt. Skillnader uppstår bara när du vill lägga till tillbehör såsom automatisk antenner eller sub-woofers. Saker du behöver
CD-Stereo
Montering Wiring ärm
kontaktdon
Perforerad strap
Plåtskruv
Monteringsbult
Visa fler instruktioner

1

Koppla loss batteriets negativa terminal - den svarta ledningen. Ta bort eventuella transportskruvar i cd-stereo fallet. De ska märkas. In i instrumentbrädan
2

Skjut monteringskassetten och kontrollera att öppningen storleken är korrekt. Böj flikarna längs toppen, botten och sidor av monteringshylsan att hålla hylsan i instrumentpanelen. Placera radion framför instrumentbrädan öppning och föra ledningarna genom den monteringskassetten i kupén.
3

Gör kabelanslutningar. Den blå kabeln är för makten antennen och den röda kabeln går till tillbehöret sidan av säkringen blocket. Du kan bara koppla den till den befintliga radio röd tråd. Samma med den svarta jordledningen och gult strömförande ledning. Fäst tjockare antennen till antennuttaget på CD-stereo. Kör högtalarkablarna. Följ etiketterna och se negativa går till negativ och positiv till positiv. Bifoga eventuella tillbehör såsom sub-woofers.
4

Testa driften av CD-stereo.
5

Utför den slutliga monteringen. Skjut in radion i monteringskassetten. Fäst baksidan av CD-stereo till den befintliga perforerade stödrem hjälp monteringsbulten i mitten av baksidan av CD-stereo. Om det inte finns en rem, bifoga en till elden väggen med en självgängande skruv. Böj bandet för att placera den. Byt ut eventuella lister att du var tvungen att ta bort och anslut batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81418.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.