Hur man gör en AUX-ingång

En aux-ingång kan du ansluta en extern stereo-enhet till bilens huvudenhet. Ansluta AUX-porten behöver överbrygga insignalen till bilens stereo däck med antingen en FM-sändare och FM-modulator. FM-sändaren ansluts till stereon däck genom trådlösa signaler, eller signaler som konkurrerar med radiovågor, vilket resulterar i täta nedbrytning av signalstyrkan. Använd en FM-modulator för att tillförlitligt ansluta dina externa enheter till bilens stereo. Saker du behöver
Justerbar
hylsnyckel Trim panel borttagningsverktyg
skruvmejsel
Kabelstam adapter
FM modulator
Visa fler instruktioner
1 < p> Lyft bilens huva för att komma åt batteriet. Använd en justerbar skiftnyckel för att lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol. Ta bort kabeln från batteriets bly och ställ den åt sidan. Flytta till fordonets insida.
2

bort däcket fabriken stereo. Konsultera manualen reparationsinformation för vägledning. Gemensamma åtgärder inkluderar användning av en trim verktygspanel bort för att ta bort instrumentpanelen panelerna. Ta bort skruvarna på vardera sidan av stereoanläggning med skruvmejsel och skjut däck från bilens stereo montering dockan.
3

Koppla stereo ledningar kontakterna från uttagen på baksidan av huvudenheten. Anslut bilens stereo ledningar leder till kabelnätet adapterkabel. Följ färgkoda på ledningsnätet för vägledning i att ansluta ledningarna ordentligt.
4

Anslut kabelnätet adaptern leder till motsvarande uttag på baksidan av stereoanläggning.

5

Anslut FM-modulator leder in de tillgängliga avledningar av kabelnätet adaptern. Följ färgkoda på ledningarna eller konsultera manualen kablaget diagram för att styra dina anslutningar.
6

Koppla antennen sladden från baksidan av stereon och anslut den till antenningången på FM-modulatorn. Anslut FM-modulator s antennkabel till FM /AM-antenningång på baksidan av stereoanläggning.
7

Placera FM-modulator främsta ruta på baksidan av stereon dockan eller i angränsande handskfacket . Skjut stereo tillbaka in i stereon dockan och sätt tillbaka skruvarna med skruvmejseln.
8

Mata FM modulator ledning i handskfacket eller ner i förvaringsutrymmet under huvudenheten. Vägen till foder FM modulator ledning beror på din specifika fordon. Konsultera reparationshandbok efter sätt att dirigera ledningen så att den är tillgänglig för anslutning till den externa enheten.
9

Byt instrumentbrädan paneler som beskrivs i reparationshandboken och tillbaka till batteriet.

10

Byt negativa klämman batterikabeln på negativa batterikabeln. Dra åt skruven för att säkra kabelns klämma till terminalen. Stäng bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82784.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.