Hur man installerar en radio i en 1992 Honda Accord

Ägare av 1992 Honda Accord som befinner sig i behov av en ersättare radio, kan välja från en expansiv lista över kompatibla eftermarknaden enheter. Fabriken radion i '92 Accord var en AM /FM kassettdäck, med CD-spelare, medan ersättning stereoapparater kan vara kapabel att multi-disc CD spelas, mp3-fil uppspelning och satellitradio emot. Matcha den nya stereon med montering docka av Accord kräver användning av en planskiva adapter och kablage. Du kan ha en ljud professionell installera din nya radio eller du kan göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Wrench, 10 mm
kryssmejsel
Socket, 8 mm
Ratchet
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa mer instruktioner
1

Lyft huven på Accord och se till att den negativa batterikabeln fortfarande är bortkopplad från den negativa posten på batteriet. Om kabeln har varit kopplas sedan avlägsnandet av fabriken stereo, ta bort kabeln från batteriets minuspol med en 10mm skiftnyckel.
2

nå in i stereo montering dockan och dra ut stereo ledningar som var tidigare ansluten till beståndet radion. Dra antennkabeln från bryggan (antennkabeln är den enda enda kabel. Den andra ledningar är grupperad tillsammans med plast tråd bindemedel).
3

Skjut fronten adaptern till stereon montering dockan tills den snäpper på plats på båda sidor.
4

Anslut plast bindemedel i Honda stereo ledningar till ledningarna i kabelnätet adaptern.
5

Anslut kabelnätet adaptern leder till motsvarande uttag på baksidan av den nya radion.
6

Anslut antennkabeln på baksidan högra panelen av eftermarknaden radio.
7

Skjut stereo i fronten adaptern. (Konsultera manualen fronten adaptern för att identifiera den indikator som den nya stereon sitter ordentligt, vissa modeller kommer att snäppa på plats medan andra kommer att hålla stereon genom friktion modeller som håller stereoapparater genom friktion fullo kommer att sitta vid radion ansiktet är nivå med. fronten adaptern trim.)
8

Flytta till batteriet. Placera den negativa batterikabeln runt den negativa batterikabeln. Dra åt klämman på kabeln till den negativa batterikabel inlägg med 10mm skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81205.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.