Hur Mikrofon på en Alpine CD-spelare

En vanlig eftermarknad bil alternativet är en CD-spelare . Även om många bilar levereras med CD-spelare , alternativen på eftermarknaden spelare bil cd är ofta mer robust , vilket ger användarna mer kontroll över ljudet i sin bil . Alpine CD-spelare har flera alternativ för att justera ljudet . Ett av alternativen stänger av ljudet med en knapptryckning . För att börja lyssna på musik igen , måste du stänga av mute . Saker du behöver
Fjärrkontroll
Visa fler instruktioner
1

Tryck på " Mute " -knappen på framsidan av radion eller tryck på " Mute " -knappen på fjärrkontroll. Radion kommer att justera volymen för att den nivå den låg på innan den stängs .
2

stänga av ljudet igen genom att trycka på " Mute " -knappen på radion frontpanelen eller fjärrkontrollen . Ljudnivån kommer att sjunka ca 20 db tills det är nästan ohörbart eller ohörbara .
3

Vrid volymratten åt höger för att höja volymen om du trycker på " Mute " knappen fungerar inte justera volymen till den tidigare nivån . Du kan också använda " Volume " pil upp -knappen på fjärrkontrollen för att höja volymen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80769.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.