Hur fixar förförstärkare utgångar

Tillverkare av eftermarknaden bilar stereoapparater, såsom Pioneer, Alpine, Dual och JVC, producera stereoapparater presenterar pre-amp utgångar. Pre-amp utgångar, som ligger på baksidan av stereon, medger enkel anslutning till en extern förstärkare med en RCA patch-kabel. Ansluta en förstärkare till bilens stereo är bra därför att det möjliggör högre, distorsionsfri ljud. En förstärkare är också nödvändigt när du lägger till en subwoofer till bilens stereo. Över tiden, som de flesta saker som är mekaniskt, kan stereoapparater slutar att fungera korrekt. Om en förstärkare är inte längre tar emot signalerna från stereon, är det oftast ett tecken på att något inne i stereon är trasig, inte pre-amp utgångar själva. Oavsett om problemet ligger hos pre-amp utgångar eller stereo, måste du byta ut stereon båda hållen. Saker du behöver
Aftermarket kabelstammen
Eltejp
skiftnyckeln
Panel
borttagningsverktyg Skruvmejsel
Aftermarket stereo fäste
Visa fler instruktioner

1

Bifoga en eftermarknad kabelnätet som specifikt tillverkad för året, märke och modell av din bil till en eftermarknad stereo. För att göra detta, matcha varje färgad tråd från ledningsnätet till motsvarande färgade kabeln från eftermarknaden stereo. Vrid trådändarna av de matchande trådar tillsammans. Wrap varje förbindelse med eltejp.
2

Öppna bilens motorrum. Leta rätt på batteriet. Koppla den svarta negativa batterikabeln med en skruvnyckel.
3

bort plasten trimningsstycket som omger fabriken stereo med ett verktyg panel borttagning för att försiktigt bända bort. Ta bort skruvarna som håller fast fabriken stereo på plats med hjälp av en skruvmejsel. Skjut fabriken stereo framåt utsätta trådarna. Koppla ur fabriken stereo kabelstam från bilens kabelstam genom att dra isär dem. Koppla RCA patch kabel från stereo pre-amp utgångar. Ställ fabriken stereo undan.
4

Skjut metallhylsa som ingick med eftermarknaden stereo i en eftermarknad stereo fäste som specifikt tillverkad för året, märke och modell av din bil. Säkra metallhylsan till monteringsfästet genom att böja metallen flikarna på den yttersta kanten av hylsan med en skruvmejsel. Fäst fästet med metallhylsa i bilens stereo öppning med skruvarna som togs bort tidigare och en skruvmejsel.
5

Anslut RCA patch kabel i de pre-amp utgångar på baksidan av eftermarknaden stereo med trycka ihop dem. Anslut eftermarknaden kabelnätet i bilens ledningsnät. Skjut eftermarknaden stereo i metallhylsa och säkra med en skruvmejsel.
6

Byt plasten trimningsstycket som omger stereon på plats. Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82771.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.