Hur Wire en Sub till en fabrik Stereo

För att lägga bas till en fabrik bil ljudsystem, det finns inget enklare eller mer effektivt sätt än att lägga en subwoofer. Subwoofern ger low-end punch som ger en mer komplett ljud, oavsett vilken typ av musik du lyssnar på. Du kan ha en tekniker på en eftermarknad återförsäljare utföra installationen, eller så kan du koppla sub själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
kryssmejsel
förstärkare kabelsats
Trim panel Tool Review Förstärkare
Visa fler instruktioner
Hur Wire en Sub till en fabrik stereo.
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från bilens batteri. Den negativa kabeln är den svarta kabeln som ansluter minuskabeln av bilens batteri till fordonets ram. Använd en kryssmejsel för att lossa bulten på kabelns klämma. Ta bort klämman från minuskabeln.
2

bort stereo från instrumentbrädan. Du kommer att behöva för att komma till anslutningarna på baksidan av enheten och mata trådarna kabelsats genom samma öppningar som andra ledningar.
3

Montera subwoofer och förstärkare i bakluckan på fordonet. Förstärkaren kan monteras på andra ställen (under ett säte, i handskfacket), men stammen har den enklaste anslutningen till subwoofern, samt möjliggör för korrekt ventilation. Anslut
4

ring terminal från förstärkaren kabelsats till pluskabeln på batteriet. Kontrollera att säkringen avlägsnas från terminalen innan du ansluter nätkabeln till ringen terminalen.
5

Mata kabeln från förstärkaren ringen terminalen genom brandväggen, enligt bilens mattor, till bålen. Använd en trim panel för att ta bort den panel som håller fast mattan vid golvet av fordonet. Panelerna kan ersättas med handen.
6

Kör signalkabeln och sätt på bly från stereo till stammen längs den motsatta sidan av fordonet. Elkabeln ska förvränga signalen om trådarna läggs på samma plats.
7

Anslut strömkabeln, signalkabeln, och turn-on leda till förstärkaren.

8

Anslut subwoofern till förstärkare med högtalarkabel.
9

Anslut den negativa batterikabeln. Placera klämman runt minuskabeln. Dra åt skruven på klämman tills klämman inte kan flyttas över ledningen för hand.
10

Placera säkringen i säkringshållaren på förstärkaren ringkabelsko.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80721.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.