Hur man tar bort en 93 Eclipse huvudenhet

I 1993 års Mitsubishi Eclipse var sista Eclipse innan den fullständiga översyn av instrumentbrädan inställningen. Senare modeller skulle innehålla en instrumentpanel som var vinklad dramatiskt mot föraren för att göra manövrering lättare under körning. Den nya instrumentbrädan konfiguration gjort stereo installation en utmaning. I 1993 års Eclipse kräver en mer konventionell metod för att ta bort stereon, som nybörjare kan göra på under en halvtimme. Saker du behöver
Wrench in
Platt skruvmejsel (eller trim panel borttagningsverktyg) katalog tunt tyg
8 mm hylsa
Ratchet
Visa fler instruktioner

1

Dra Huvlås placerad under chaufför-side instrumentbräda. Flytta till framsidan av Eclipse och höja huven. Lossa bulten på jordkabeln klämma med en 10 mm nyckel. Lyft kabeln från batteriets minuspol och placera den på sidan av batteriet. Återgå till insidan av Mitsubishi.
2

Bänd den tunna beklädnaden omger stereon och kontroller klimat från instrumentbrädan med skruvmejsel. Wrap ett tunt tyg över skruvmejseln klinga för att skydda målgång i beklädnaden och intilliggande panelerna instrumentbrädan från repor.
3

Ta bort de två skruvbultar på vardera sidan av fabriken stereo fästet med 8 mm hylsa och spärrskaft. Skjut stereo från Mitsubishis instrumentbräda.
4

Lossa de två kontaktstyckena stereo ledningar från baksidan av Eclipse stereo däck. Dra ur antennkabeln från antenningången på det nedre högra hörnet av beståndet enhetens baksida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81976.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.