Hur ansluta högtalare till en bil

Bil högtalare är installerade i dörrarna eller instrumentbrädan i bilen. I vissa fordon de är belägna i taket samt. För att ansluta dessa högtalare till din elektriska ljudsystem, är samma grundläggande process som används för varje typ av installation. Det kräver grundläggande kunskaper om verktyg och elektriska anslutningar för att slutföra detta projekt. Om du har rätt verktyg, tar det bara ungefär en halvtimme för att ansluta en högtalare. Saker du behöver
90-graders skruvmejsel
Liten brytjärnet
lödning pistol
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna säkra grillen av högtalaren med en 90-graders skruvmejsel (för instrumentpanel församlingar) och en vanlig skruvmejsel för dörr högtalare. Ta bort högtalargallret helt. Om grillen inte lossnar lätt, leta efter ytterligare skruvar i mitten av grillen och ta bort dem med skruvmejsel.
2

Dra högtalaren på dörren eller instrumentbrädan och ta notis om när de positiva och negativa ledningar är anslutna. Ta del av hur ledningarna är kopplade till högtalarna. En terminal är för de svarta trådarna, och en är för de positiva trådarna.
3

Anslut kablarna Bilhögtalare till rätt terminaler på högtalarna med en lödning pistol. Placera kabeln på rätt terminal, håller en bit lod intill anslutningen, och värma lodet tills en liten prick av lödning metall täcker terminalen och tråd säkra kabeln på plats. Kom ihåg den svarta ansluta till den negativa polen på bilens högtalare. Den positiva (röda trådar) ansluter till den positiva polen på bilens högtalare.
4

Placera högtalaren i dörren eller instrumentbrädan och fäst grillen på plats med en 90-graders skruvmejsel (på instrumentbrädan installationer ), med hjälp av skruvarna du lossade i steg 1-2.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81250.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.