Hur man tar bort en radio på en '06 Ford F-150

Ford F150 fått en stor redesign för 2004-års modell. Denna design föras över till 2006-års modell. Denna generation av Ford F-150 använde en helt annan radio layout än tidigare modeller. Äldre modeller krävs ett specialverktyg radio krok när du tar bort radion. Denna modell använder en vanlig installation, liknande den som finns i många andra moderna bilar och lastbilar. Saker du behöver
Tänger
Handskar
Trim-panel verktyg (tillval) katalog 7mm hylsnyckel eller platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Haka den negativa batterikabeln med en tång. Detta förhindrar en kortslutning och skyddar dig från stötar vid hantering av kablar.
2

Inspektera center-instrumentpanelen. Du kommer att ta bort den svarta panelen som omger radion för att komma till radio-bultarna. Denna panel ingår inte luftkonditionering ventiler.
3

Ta tag i mitten-instrumentpanelen på toppen och dra den framåt. Använd handskar för att förbättra greppet. Instrumentpanelen är fäst med clips. Bogserbåt bestämt att haka av klippen. Om du har problem, använd en trim-panel verktyg som hjälper dig att ta bort panelen. Sätt in verktyget i hörnet av center-instrumentbrädan och bänd utåt. Detta hjälper lätta bort panelen från instrumentbrädan.
4

Sänk center-instrumentpanelen för att komma åt dess baksida. Koppla bort luft-vent styranslutningar och krockkudden ljus och flytta panelen åt sidan.
5

Ta bort de fyra Bolt-skruvar (7mm) med en platt skruvmejsel eller en hylsnyckel . Dra radion mot dig för att komma åt dess baksida. Koppla antennen och radio-kablage bakifrån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81213.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.