Hur får man den brummande ljud ut ur min Mach 460 System

Många Ford Mustangs använder Mach 460 ljudsystem som standard ljudutrustning. När du använder högtalarsystemet i din Mustang, kan du höra ibland ett surrande ljud som kommer från högtalarna. Detta orsakas vanligtvis av antingen en skadad talare, dålig ljudnivåer eller en skadad säkring. Beroende på den exakta problemet, kan du rätta till problemet utan kostnad eller för några hundra dollar, om du måste ändra skadade högtalare. Saker du behöver
utbytessäkring
Visa fler instruktioner
1

Skruva ner ljudnivån på stereon. Det kan vara ljudet är alldeles för hög och orsakar ett brummande ljud.
2

Tryck på "Meny" alternativet på din stereo och välj "Treble". Detta är den högfrekventa ljud kontroll. Vänd ner diskanten alternativ för att minska brummande ljud. När detta är uppskruvad för högt, är det hög diskanttonerna förstärks förutom att skapa ett hum.
3

Öppna säkringshållaren under ratten och ta bort stereo säkringen (för den exakta platsen för säkring, se din användarmanual). Titta på säkringen för någon missfärgning eller skada. Om säkringen är skadad, ersätt den med en ny säkring och surrande försvinner.
4

Byt högtalare som du hör brummande. Detta görs bäst genom en professionell vid en ljudutrustning butik. Om surrande bara kommer från en högtalare, är frågan med själva högtalaren, inte ljudanläggningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82441.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.