Hur man installerar en BMW E46 Subwoofer

I E46 är en fjärde generationens BMW 3-serie fordon. Modellen har funnits sedan 1999 i USA, så det finns några goda exempel runt för ett rimligt pris. Eftersom ingen modifierade bilen är komplett utan en stor stereo, sedan installera en subwoofer är viktigt. E46 har gott om bagageutrymme för att installera subwoofern och du kan faktiskt lägga den antingen mot baksätet eller i hörnet närmast förarsidan bakre delen av bilen där CD-växlaren är installerad på vissa modeller. Saker du behöver
Subwoofer
Subwoofer box
Högtalarkabel Skruvmejsel
Skruvar
Velcro
trälim
Tyg lim
Visa fler instruktioner
1

Öppna bagageluckan och placera din subwoofer rutan på plats. Se till att det finns tillräckligt med utrymme på alla sidor och att boxen passar när bagageluckan är stängd. Om du har valt att ställa lådan där CD-växlaren går, då du kan behöva för att bygga en egen låda, som lätt kan göras med hjälp av fiber board eller liknande material.
2

Avlägsna baslåda från stammen. Fäst högtalarkabeln till insidan av terminalen på baksidan av lådan och kör det till subwoofern. Placera subwoofern på plats i baslåda och fäst med skruvar.
3

Fäst kardborreband till botten av baslåda, med trälim. Bifoga motsvarande remsor av kardborreband på mattan i bagageutrymmet, med tyg lim. Från förstärkaren till subwooferns baksida
4

Run högtalarkabeln. Beroende på var du har valt att montera din förstärkare kan sladdarna rutten skiljer. Du kan köra kabeln under kanten på mattan och trim genom att reta upp kanterna med skruvmejseln.
5

Fäst högtalarkabeln till terminalen lock på baksidan av subwoofern lådan och placera baslåda på remsor av kardborreband som du installerade i bagageluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82194.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.