Hur du ställer in Subwoofers i en bil

Sub-bashögtalare ger möjlighet att tolka de lägsta ljudet av musik. Den bas som är försedd med en sub är överträffas av någon panel eller bak-däck högtalare. För installation i en bil (jämfört med en van, SUV eller lastbil) och för budgeten oro, arbetar en driven subwoofer bäst. Installera en driven sub innebär att du kommer att behöva ansluta sub till bilens stereo och direkt till batteriet för makten. Du kan lämna denna uppgift för en ljud-professionell och betala för installation, eller så kan du installera en sub själv och mode ett komplett ljudsystem för din bil. Saker du behöver
förstärkare kabelsats
Kabelstam adapter
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från bilens batteri. Använd en kryssmejsel för att lossa kabelns klämma.
2

Anslut klämman från förstärkaren kabelsats till pluskabeln på batteriet. Ringen terminalen kommer att ha en strömkabel ansluten till den för att driva subwoofern.
3

Borra hål i brandväggen för att köra strömkabeln från motorrummet på insidan av fordonets passagerarutrymme. Placera en gummigenomföring i den nya öppningen för att skydda kabeln.
4

Ta stereo från instrumentbrädan i bilen. Särskilda förfaranden ska finnas i fordonet bruksanvisning. Dra stereo ut tillräckligt långt för att komma åt kablarna på baksidan av radion.
5

Koppla ledningarna till stereon. Det kommer sannolikt att finnas två kablar och ena viragruppen ansluten. Dra kablarna fria och ta tag i tråden gruppen av plast tråd bindemedel, att dra dem från radion.
6

Anslut bilens stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Anslut turn-on bly och signalkabel (från förstärkaren kabelsats) till kabelnätet adaptern.
7

Förlägg kablarna bakom stereon montering däck och ner till golvet i bilen. Använd ett trim verktygspanel bort att lyfta mattan och dra kablarna, under mattan, till den bakre delen av bilen.
8

Dra nätkabeln, från öppningen i mul-och av bilen, till bålen. Dra kabeln under mattan, på motsatt sida av fordonet som turn-on bly och signalkablar.
9

Placera sub i bakluckan på bilen.
10

Dra kablarna från båda sidor (signal och turn-on bly, och strömförsörjning) till stammen. Det kan finnas öppningar fastställts för kabeldragning till stammen. Du kan behöva använda de vägar som fastställts av de bakre trådarna däck högtalare.
11

Alternativt dra kablarna genom sidorna av de nedfällbara baksäten om bilen är utrustad. Om det inte finns någon etablerad bana, borra en öppning för kablar som ska dirigeras till stammen. Placera gummiringarna i nya öppningar.
12

Anslut kablarna till sub. Eftersom sub drivs, signalkablarna ersätta behovet av att ansluta högtalarkablarna.
13

Byt bilstereon i instrumentpanelen i bilen. Installationsanvisningar finns i fordonets handbok,. Exakta procedurer varierar
14

Byt negativa klämman batterikabeln till batteriets negativa bly inlägget. Dra åt klämman på ledningen med en Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80878.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.