Dual Bilstereo Installation

Tillbaka i 1927, var Dual ursprungligen en grammofon strömförsörjning tillverkare som så småningom började tillverka sin egen linje av rekord skivspelare. Dual koncessionen såldes ett antal gånger tills slutligen i 2002 Namsung Electronics, en koreansk-amerikanska företaget köpt rättigheterna att använda dubbla namn sälja hem, bil och marin ljudutrustning. Installera en Dual bilstereo är en relativt enkel procedur som du använder en eftermarknad ledningsnät som utformats speciellt för din bil. Saker du behöver
skiftnyckeln
Wiring Stereo sele
monteringssats
Panel borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorrummet . Leta reda på bilens batteri. Lossa den svarta negativa (-) batterikabeln med en skruvnyckel
2

Anslut en eftermarknad ledningsnät som utformats speciellt för din bil till Dual stereo genom att matcha de färgade trådarna ihop och vrida den bara trådändar. tillsammans. Linda in anslutningarna i eltejp. Addera 3

Skjut metallhylsa som följde Dual stereo till en stereo monteringssats som tillverkades speciellt för din bil. Böj flikarna på metallhylsa med en skruvmejsel för att fästa den vid monteringssats.
4

Avlägsna plastinfattning som omger fabriken stereo med ett verktyg panel borttagning. Ta bort skruvarna som håller fast fabriken stereo på instrumentbrädan i bilen. Skjut fabriken stereo ut från instrumentbrädan. Koppla stereo kablaget från fordonets elektriska kabelnätet genom att dra isär dem.
5

Säkra monteringssats med metallhylsa i stereo öppningen med skruvarna som säkrade fabriken stereo. Anslut eftermarknaden kabelnätet som är ansluten till Dual stereon i bilens elektriska kabelnätet. Skjut Dual stereo i metallhylsa.
6

Byt plastinfattning genom att trycka den på plats. Anslut den negativa batterikabeln. Den dubbla stereohögtalarna är nu installerat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82657.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.