Komponenter i ett Phoenix Gold Xenon

The Phoenix Gold Xenon är en linje av avvecklade förstärkare bilstereo som kom i 100, 200, 400 och 600 modellerna watt. Alla modellerna har i huvudsak samma funktioner och komponenter, med undantag för deras märkeffekter. Förstärkarna är av klass D, som är den mest effektiva typen av förstärkare. Xenon Funktioner

Xenon förstärkare presenterade speciella Xenon-komponenter. Den Xe.load funktionen optimerat förstärkarna för någon impedans last. Den Xe.tune är en 24dB Linkwitz Riley lågpass och sub-sonic crossover. Den Xe.flow ger värmeskydd för att hålla Xenon linje från överhettning.
Övervakning

Xenon linjen erbjuds ett antal olika sätt för användaren att hålla koll på utförandet av förstärkaren. Xenon-modeller ingår en Remote Monitoring Display (RMD) port som tillät användaren att ansluta en spänning display eller fjärrkontroll lågpass controller. Detta gjorde det möjligt för användaren att inte bara övervaka förstärkaren på distans men även ställa och styra förstärkaren.
Input, Boost och känslighet

Xenon raden av förstärkare erbjuds RCA-ingång och utgångar, vilket gör att signalen foder för att gå igenom förstärkaren oförändrat, om det behövs. Detta gjorde det möjligt för användaren att ansluta ytterligare förstärkare och ställa dem självständigt. Xenon linjen erbjuds också variabelinmatning känslighet. Alla Xenon förstärkarna hade noll till 18 boost dB bas vid 45 Hz, så att användaren kan öka basen upp till 18 dB. Addera LPL

Alla Xenon förstärkare var Low Pass Nivå (LPL) redo. När du är ansluten, tillät LPL användaren att styra förstärkaren från bekvämligheten av framsätet på bilen. Vad används för att kräva att användaren manuellt tweaking förstärkaren för hand, skulle då ske på distans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82775.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.