Hur man installerar en radio i en Ford Courier

Ford Courier är en pickup eller van finns runt om i världen. Namnet har använts på ett antal Ford-fordon sedan sitt första framträdande som en stationsvagn modell på 1950-talet. Ford Courier ägare som önskar installera en ny radio i sitt fordon måste anpassa ledningarna och radiohöljet att tillåta radion att passa. De kan då dra nytta av upp-to-date eftermarknaden radio funktioner i fordonet. Saker du behöver
skiftnyckel Begagnad Ford nycklar radio borttagning
Kantskena adapter
Kablage Adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens negativa batterikabeln från terminalen med hjälp av en skiftnyckel.
2

Infoga Ford nycklar radio borttagning i skårorna på sidan av radion. Tryck på knapparna tills de klickar på plats. Dra på tangenterna för att dra ut radion i instrumentpanelen. Koppla loss selar och dra ut kabeln radioantenn.
3

Anslut adaptern frontplåten på radio installation hylsan försedd med den nya radion. Böj flikarna på sidan av hylsan 90 grader i de därför avsedda hålen på baksidan av frontplattan. Skjut in enheten i instrumentbrädan huset tills det är säkert på plats. Se till att ledningarna kommer genom portalen i församlingen.
4

Anslut kablage för Courier till en Ford kabelhärva adapter. Anslut den andra änden av adaptern till kabelstammen av den nya radion. Skjut anslutningarna ihop och klicka på dem på plats. Fäst radioantennen till uppgift porten på baksidan av radion.
5

Skjut anslutna radion i radioanläggning ärmen. Tryck in den tills den klickar på plats. Återanslut bilbatteriet. Slå på radion för att testa installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82140.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.