Hur man installerar SIRIUS Radio i en Ford

Satellit radiomottagare ger fordonsägare möjlighet att prenumerera på en radiotjänst med fler fördelar än standard over-the-air FM innehållet. Ford ägare som vill installera en satellit radiomottagare i sina fordon kan göra det med relativ lätthet. Den satellitmottagare Installationen kräver inga speciella verktyg eller erfarenhet. Köpa Sirius XM Satellite Radio-mottagare och monteringssats och på mindre än en timme kan du njuta av kommersiella fri, ocensurerad innehåll satellitradio i bilen. Saker du behöver
Satellite Radioinstallationssats
Trim-panel borttagningsverktyg (eller annat platt verktyg)
Visa fler instruktioner
1

Peal limmet från baksidan av satellitradio antennen. Placera antennen på mitten av taket för Ford minst tre inches från början av den bakre vindrutan, med antennen riktad mot bakrutan.
2

Dra tråden längs globlinjen mellan fönstret och taket och längs sidan av den bakre vindrutan till bålen öppning. Stoppa ledningarna i globlinjen med ett platt verktyg såsom en trim-panel borttagningsverktyg. Addera 3

Öppna bagageluckan. Mata in kabeln i bålen och mot baksätet. Lyft gummilister som linjer öppnandet av stammen och mata kabeln under listen.
4

Lyft mattan från sidan av bålen området och lägga ledningar under mattan. Byt ut mattan och köra ledningarna genom sidan av baksätet.
5

Kör ledningarna längs sidan av baksätet och vidare till mittkonsolen facket.
6

Öppna locket mittfacket och dra antennen inuti förvaringsutrymmet. Stoppa in kabeln i bakre hörnet av facket öppnar för att förhindra skador på kabeln när du stänger locket.
7

Anslut antennkabeln till uttaget på satellitmottagaren. Anslut nätadaptern till uttaget märkt "power" på sidan av mottagaren. Anslut signalkabeln till utsignalen från mottagaren.
8

Placera satellitmottagare i mittkonsolens fack.
9

Anslut nätadaptern till 12 volt utlopp ligger innanför mittkonsolen. Anslut signalkabeln till den extra ingången ligger innanför mittkonsolen facket.
10

Kontakta satellit tjänsteleverantör för att aktivera din tjänst.
11

Tune stereon till "AUX"-läget och slå på satellitmottagaren. Välj en station för att testa mottagaren och dess koppling till Fords stereo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81555.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.