Hur man installerar en CD-spelare i ett Sebring

De mest populära och enklaste eftermarknad uppgradering för Sebring ägare är tillägget av en CD-spelare. Det finns särskilda åtgärder som krävs för att utföra övergången från det förinstallerade stereo däck, men med några överväganden till Chrysler design, kan en bilstereo nybörjare enkelt installera en CD-spelare. Saker du behöver
kryssmejsel
10mm hylsa och spärrskaft
Flat skruvmejsel
Kabelstam adapter Review, Universal fronten adapter
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort den negativa batterikabeln (eller jordkabel) från Sebring batteri. Den jordande kabeln är den svarta kabeln som ansluter batteriet till fordonets ram. Använd en kryssmejsel för att lossa bulten som håller kabelns klämma runt minuskabeln. Ta bort klämman från ledningen.
2

bort kåpa som omger systemet stock stereo. Sätt i en skruvmejsel längs sömmen på panelen trim och bända panelen löst. Täck bladet på skruvmejseln med ett tunt tyg för att skydda målgång i beklädnaden vid borttagning. Arbetet skruvmejseln runt omkretsen av panelen med måttlig kraft tills den är helt bort.
3

bort de båda skruvarna på vardera sidan av fabriken däck. Använd en 10 mm hylsa och spärrskaft för skruvarna.
4

Dra fabrik däck från instrumentbrädan tills kabelanslutningar kan nås på baksidan av däcket.
5

Koppla loss ledaren grupperna på baksidan av fabriken däck. De fyra anslutna grupperna är för antenn, strömförsörjning (batteri), högtalarna och förstärkaren. De ledningar grupperna kan tas bort för hand med en måttlig mängd kraft.
6

Sätt fronten adaptern i utrymmet som lämnas av fabriken däck. Fronten adaptern bör vara en enkel DIN-sized adapter. Mata viragrupper genom baksidan av fronten adaptern.
7

Anslut ledningarna grupperna till CD-spelaren. Om CD-spelaren inte är kompatibel med Chrysler ledningar, anslut ledningar grupperna till ett kabelnät adapter och sedan till CD-spelaren.
8

Placera CD-spelaren i fronten adaptern. Skjut in CD-spelaren i öppningen tills ansiktet på CD-spelaren är i jämnhöjd med trim av fronten.
9

Anslut en jordkabel till Sebring batteri. Spets klämman runt minuskabeln. Använd en kryssmejsel för att dra åt klämman runt ledningen. Blyet måste skärpa endast till den grad att klämman inte kan flyttas över ledningen för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80704.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.