Hur man installerar en Alpine DVD-spelare

Bilstereo brukade vara ganska komplicerat att installera, men under de senaste 10 åren, har det blivit betydligt enklare. Införandet av fordons-specifika dash kit och kabelstammar har gjort installerar stereoapparater en mycket enklare process. I fallet med Alpine DVD-spelare, bara få rätt delar för att slutföra installationen och allt kommer att fungera OK. I det här fallet är projektet fordonet en 2004 Chevrolet Silverado och en Alpine IWA-W505 DVD-spelare, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Kvartsfart tums Ratchet och Hylsnyckelsats
avbitare
Wire crimpers
Wire strippor
Blue rumpa kontakter
Flathead skruvmejsel
GM antennadaptern
Fordonsspecifika kabelnätet
Fordonsspecifika dash kit
Visa fler instruktioner
1

Placera foten på bromsen och dra kolumnen shifter ner till sitt lägsta läge . Med dina händer, dra bort instrumentpanelen bezel som omger instrumentpanelen, släppa klippen som du drar.
2

unbolt fabriken stereo från instrumentbrädan med en kvarts tum Ratchet och Hylsnyckelsats. Dra ut stereon och koppla ledningen stock antenn och kablage från baksidan av stereon med händerna.
3

Placera ledningsnätet som kommer med den alpina DVD spelaren bredvid fordonsspecifika kabelstam så plast selar är riktad bort från varandra. Varje tråd som medföljer varje sele är färgkodade och märkta. De fordonsspecifika kabelnätet är utformad för att dela samma färger som eftermarknaden stereo selar, så att koppla stereon till bilen, det är bara en fråga om att ansluta en kabel till motsvarande färgkodade tråd på den andra selen.

4

Strip en halv tum av tråd från slutet av var och en av trådarna på fordonsspecifika kabelnätet med hjälp av tråd strippor, och crimp en blå rumpa kontakt på varje ände med hjälp av tråd crimpers. Sedan plocka en tråd på fordonsspecifika kabelnät och matcha den med motsvarande färg på eftermarknaden stereo kablage, sedan crimp de två tillsammans med hjälp av tråd crimpers. Upprepa processen för varje tråd i selar tills varje tråd är ansluten.
5

Placera buren som kommer med den alpina DVD spelaren i fordonsspecifika dash kit och tryck ner flikarna på instrumentbrädan kit med skruvmejsel för att låsa buren till dash kit.
6

Montera fordonsspecifika dash kit till instrumentbrädan med en kvarts tum Ratchet och Hylsnyckelsats, dra sedan instrumentpanelen ledningsnätet genom satsen och beståndet antennledningen genom centrum av satsen. Anslut fordonsspecifika kabelnätet till instrumentpanelen sele och låter den hänga ut på framsidan av satsen. Placera GM antennadaptern på antennen bly, och låt antennadaptern hänga ut på framsidan av satsen också.
7

Anslut alpina ledningsnätet och antennen sladden på baksidan av stereo med händerna, tryck sedan in stereon i instrumentpanelen kit tills det klickar på plats.
8

tillbaka instrumentpanelen bezel på fordonet genom att hålla den på plats och ordentligt trycka klippen på plats. Flytta bilen in i parken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80724.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.