Hur koppla in Alpine Stereo CDE-7872

Ansluta Alpine CDE-7872 stereo till din bil kommer att innebära åtgärder som är specifika för ditt fordon. Det finns standardiserade förfaranden som är nödvändiga för att koppla den alpina däck till alla fordon och använda dessa förfaranden kommer att leda till en smidig och enkel installation. Du kan ha CDE-7872 installeras av en professionell eller gör det själv för en bråkdel av kostnaden. Inhandla nödvändiga adaptrar och den nya stereon kan installeras på under en timme. Saker du behöver
Skiftnyckel
Flat skruvmejsel
Insättningshylsan (medföljer stereo) katalog Kabelstam adapter
Phillips-skruvmejsel (om nödvändigt) katalog GM antenn-adapter (om nödvändigt)
Visa fler instruktioner
1

Koppla från jordkabel från bilens batteri. Lyft huven och lossa kabeln från batteriets minuspol med en skiftnyckel. Lyft jordkabel från batteriet bly och ställa den bredvid batteriet tills den alpina stereon är installerad.
2

Ta fabriken stereo från bilens instrumentbräda stereo docka. Konsultera fordonets handbok för anvisningar. Koppla loss ledaren kontakterna från utloppen på baksidan av beståndet stereon och dra ut FM antennkabeln.
3

Anslut stereo ledningar kontakterna i spetsen kontakterna på en eftermarknad kabelnätet adapter .
4

Ta loss det löstagbara ansiktet från Alpine enheten genom att trycka på låsknappen på det nedre vänstra hörnet av stereo ansikte. Ta vänster sida av ansiktet som dyker fri från stereon och dra bort det från stereon.
5

Skjut den medföljande installations hylsan till den vakanta stereo montering dockan i bilens instrumentbräda. Bänd metallflikarna nära fronten av hylsan utåt med en skruvmejsel för att fästa den i dockan.
6

Mata stereo kablar och kablage adapter, tillsammans med antennkabeln, genom att framsidan av hylsan.
7

in adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på vänster sida av den alpina bakpanel.
8

Koppla in antennkabeln i FM-antennen utlopp ligger på nedre högra hörnet av CDE-7872: s baksida. Koppla in antennkabeln i en antenn adapter för GM-fordon innan du sätter in den i den alpina antenn uttag.
9

Skjut stereo in i hylsan tills du hör "klick" från låsstiften på båda sidor av enheten. Om ingen eller endast ett klick hörs, använd en liten Phillips skruvmejsel för att skjuta låstapparna på vardera sidan av stereon insättningshylsan nedåt samtidigt som du trycker på stereon i instrumentpanelen.
10

Ersätt alla dash paneler som tagits bort som en del av att ta bort bilens fabriken stereo.
11

Placera den högra kanten av den alpina ansikte mot den högra sidan av stereon. Skjut den vänstra sidan av ansiktet mot enheten tills den låses på plats.
12

Placera jordkabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen inlägget. Dra kabelns klämma till terminalen med skiftnyckel. Stäng bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81675.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.