Hur du ansluter en MP3-spelare till en Stock Radio

Bilstereo kommer med en mängd olika funktioner. Från DVD-navigering till satellitradio, alternativen för bilstereo underhållning är nästan obegränsade. För att spela upp innehåll som du har på din MP3-spelare via bilstereon, måste du först upprätta en AUX-ingång linje. Det bästa sättet att lägga till en extra linje är att ansluta en FM-sändare till stereon. En FM-sändare kan passa i handskfacket och ge ett utlopp för att spela alla dina MP3-spelarens ljud-och videomaterial. Saker du behöver
Philips-skruvmejsel
beklädnaden remover verktyg
FM-sändare
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Användning en 10 mm skiftnyckel eller kryssmejsel för att koppla bort den negativa batterikabeln från minuspolen på bilens batteri. Vila kabeln från batteriet till MP3-spelare anslutningen har upprättats helt.
2

bort stereo från instrumentbrädan i bilen. Rådgör med din bil bruksanvisning för specifika instruktioner om stereo borttagning. När stereo avlägsnas, koppla ledningarna vid baksidan av stereo. Anslut stereo ledningar från fordonet till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern ledningsnätet till fabriksmonterade stereo. Kabelnätet adaptern kommer vara tydligt märkt för att illustrera var korrekta anslutningar ska göras.
3

Öppna handskfacket. Placera FM-sändaren nära den vänstra sidan av handskfacket. Dra in ledningen från FM-sändaren genom sidan av handskfacket och in till stereon montering av en docka. FM-sändaren ingång leder till korrekt märkta ledningen på kabelnätet adaptern.
4

Byt fabriken stereon i instrumentpanelen i bilen. Byt ut alla skruvar och plåtar för att säkra stereon.
5

Anslut MP3-spelaren till ingången bly från FM-sändaren i handskfacket.
6

Byt negativa batterikabeln på negativa batteripolen. Dra kabelns klämma med en 10 mm nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80945.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.