Hur man väljer en passiv eller Powered Car Subwoofer

Förbättra ljudet och känslan av din ljudupplevelse genom att installera en subwoofer i bilen. Välj mellan passiva eller drivna system för att förbättra bilens högtalarsystem. Motordrivna system föredras i allmänhet eftersom de kommer färdigförpackade och redo att installera. Passiva system är perfekt för ljud entusiaster som vill anpassa hela sin ljudanläggning. Instruktioner
1

Få hela paketet med en aktiv subwoofer. Motordrivna eller aktiva subwoofers säljs med inbyggd förstärkare och ledningar som behövs för att installera subwoofern i bilen.
2

Håll kompakt bilstereon och välj en aktiv subwoofer. Subwoofers finns i flyttbara, kompakta paket perfekt för en bil. Haka subwoofern och ta den med dig för att skapa ett nytt ljudsystem i en ny bil. Addera 3

Pumpa upp makten att pumpa upp ljudet. Aktiva eller drivna subwoofers har en utsedd strömkälla. Detta frigör kraft till ditt befintliga system för att utföra. Passiva system tar sin ström från det befintliga bilens ljudsystem.
4

Välj en passiv bil subwoofer för anpassningsmöjligheter den ger. Handplocka förstärkaren, beställa en skräddarsydd portad låda eller skapa din egen passivt system.
5

Lyssna på subwoofer system innan ett slutgiltigt beslut. Lyssna för snedvridningar och känna musiken. Spendera subwoofers tidssampling att välja det system eller en kombination av komponenter som passar dina behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80435.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.