Hur man installerar en iPod-adapter till en bil

Som iPods växa i popularitet, fler och fler människor vill ta sin musik med dem på vägen. Många av de nyare modell bilar och lastbilar på marknaden idag kommer med en port på din iPod eller vanlig MP3-spelare. Däremot kommer de flesta fordon tillverkade före 2000 inte utrusta med en sådan port. Om detta slutar vara fallet, har du fortfarande några alternativ för dig. Den typ av adapter, och installationen kommer att variera, beroende på vilken typ av stereo du har. Till exempel, om du har en kassettspelare, kan du köpa en kassett-formad adapter som glider rätt in i ditt kassettdäck. Andra alternativ är användningen av en trådbunden FM-modulator eller tillgång till RCA-uttaget i din stereo. Saker du behöver
iPod
tråd iPod-kontakten (möjliga) katalog kassett omvandlare för iPod (möjliga) katalog Wired FM-modulator (möjliga) katalog RCA till hörlurssladd (möjliga) katalog Liten skiftnyckel och skruvmejsel set (möjliga)
Visa fler instruktioner
Cassette Player iPod Adapter
1

Slå på kassettbandspelare och se till att den är tom.

2

Sätt adaptern i kassett spelaren. Adaptern i sig är formad precis som en kassett, men med en sladd som kör ut ur den bakre änden av det.
3

Anslut kabeln som löper från adaptern till hörlursuttaget på din iPod .
4

Kontrollera stereon är inställd på band och sedan spela iPod.
Wired FM-modulator
5

Reach under och bakom din bilstereo och lokalisera antennkabeln. När du hittar den antennen, koppla bort den från baksidan av stereon.
6

Anslut bilens antenn tråd i modulatorn s antenningång kortplats.
7

Anslut modulator utgång sladden till stereons antenningång.
8

Ställ modulatorn att köra mot en svag konkurrerande signaler antingen högst upp eller längst ned på skalan.
9

Anslut ljudutgången sladden i din iPods hörlursuttag och sedan spela iPod. Addera RCA Port
10

bort din bilstereo med liten skiftnyckel och skruvmejsel set. Om du är osäker på hur du tar bort din bilstereo du kanske vill få en vän att hjälpa dig.
11

Leta upp de dubbla uttag på baksidan av stereon. De kommer att ha röda och vita ingångar en med en röd och en med en vit ingång (liknar RCA-uttag på hem stereoapparater).
12

Anslut RCA-till-hörlurssladdar till stereons RCA jack.
13

Anslut den andra änden i din MP3-spelares hörlursuttag.
14

Ställ din stereo till antingen hjälpfartyg eller CD-läget. Testa iPod på båda inställningarna för att avgöra vilken som fungerar.
15

Ominstallera din bilstereo på plats igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81673.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.