Hur tar jag bort en Passat CD-spelare?

Volkswagen Passat ägare kan hitta behovet av att ta bort sitt fordon fabrik stereo av olika skäl. Ansluta en extern stereo komponent, reparerar enheten eller ersätter cd-spelaren allt som kräver att du först extrahera beståndet däck från Passat instrumentbräda stereo docka. Oavsett din anledning till att ta bort CD-spelaren, är jobbet ganska enkelt, så spara lite pengar och göra det själv. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
Volkswagen /Audi DIN borttagningsnycklarna
String
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven för att komma åt Passat batteri. Lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln runt den negativa batterikabeln inlägget. Lyft kabeln från batteriet och ställ det åt sidan, bort från batterikablarna. Återgå till insidan av bilen.
2

Placera de fyra DIN borttagningsnycklarna i skårorna i hörnen av CD-spelaren. Varje tangent har ett plastbelagt ringen i ena änden och en triangel-formad metall punkt vid den andra. Skjut nycklarna i slitsarna så att den platta kanten av tipsen är vänd utåt, med den lutande sidan av nyckeln vänd i. Addera 3

Tryck på varje knapp i öppningen tills det klickar på plats. Mata en sträng (t.ex. en han) genom de två ringarna i DIN borttagning knapparna på vänster sida av CD-spelaren. Mata en andra strängen genom ringarna i ändarna av knapparna på höger sida.
4

Dra båda strängar, skjuta stereoanläggning från stereo montering dockan i Passat s streck. Ta stereo när du har dragit ut tillräckligt långt för att greppa den för hand. Dra CD-spelaren från fästet tillräckligt långt för att nå alla anslutningar på baksidan av spelaren.
5

Koppla selens adaptrar från den vänstra sidan av CD-spelarens baksida. Koppla FM antennkabeln genom att dra sladden från uttaget på höger sida av stereons baksida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81713.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.