Hur man tar bort Factory Radio i en 99 Chevy Tahoe

Chevrolet Tahoe omarbetades för 2000-års modell. Den tidigare kaross byggdes från 1995 och 1999. Detta är känt som generering en Chevrolet sommar. Åtkomst till 1999 Tahoe fabrik radio måste ta bort främre instrumentpanelen. När panelen tas bort, är radion bort. Proceduren tar 10 till 20 minuter. Det är likadant i alla 1995-1999 modeller. Saker du behöver
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Flytta Tahoe i växel "1." Detta kräver att flytta reglaget hela vägen till höger . Det tillåter den främre-dash panel som skall avlägsnas. Stäng av motorn och dra åt parkerings-bromspedalen.
2

minuskabeln från batteriet. Vrid muttern på kabeln för att lossa den, och lyft sedan kabeln från batteriet.
3

ordentligt tag i vänster sida av främre instrumentbrädan (ovanför vänster luftventilen ). Dra den övre delen av panelen mot dig ordentligt för att frigöra de interna klipp. Den övre delen av panelen ska hänga fritt.
4

Skjut strålkastare-switch panel bakåt för att frigöra den från instrumentpanelen. Applicera ett tryck på den främre sidan, inte baksidan.
5

ordentligt greppa den högra sidan av den främre-instrumentpanelen. Dra panelen mot dig ordentligt för att släppa det. Peer bakom panelen för att se om det finns ett samband mellan panelen och instrumentbrädan. Vissa modeller har en, andra inte. Om det finns en koppling, koppla ur den för att förbereda sig för dash-panelen tas bort.
6

Lyft instrumentpanelen uppåt, ovanför ratten. Flytta den till endera sidan för att tillåta åtkomst till fabriken radio.
7

Skjut de två spakarna ner på vardera sidan av fabriken radio. Detta frigör radion. Dra den mot dig för att ta bort. Koppla anslutningarna bakom det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81395.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.