Hur Anpassa Bilstereo för en Chevy Truck

Bilstereo anpassning kan uppnås genom många kanaler. Stereo däck, högtalare, förstärkare, och delning kan tillsättas i varierande inställningar till mode en bilstereo som perfekt matchar dina preferenser bilstereo. För Chevy Silverado, måste du göra val angående dina subwoofers och förstärkare för att dra nytta av den inre utrymmet i lastbilen. Istället för att ta upp lastutrymmet eller inkräkta på passagerarutrymmet och komfort, kan du montera många av dina eftermarknaden komponenter under sätet. Saker du behöver
Wrench, 10 mm
förstärkare kabelsats
Kabelstam adapter
Aftermarket stereo installation sleeve
Flat skruvmejsel
GM antennkabel adapter
Trim panel borttagningsverktyg
Amplifier
plastdistanserna
3/8-tums socket
Ratchet
Subwoofer
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
Installera ny stereo och förstärkare

1

Lyft huven på bilen genom att dra spaken Huvlås. Flytta till Chevy motorrummet.
2

Lossa skruvarna på båda lastbilens batteripolerna med 10 mm nyckel börjar med den negativa inlägg. Den negativa batterikabel kommer att ha svarta kabelklämma och är märkt med ett "minus" tecken. Addera 3

Ta bort kabeln från batteriets minuspol bly och vila bort den från batteriet.
4

Placera ringen terminalen från förstärkaren kabelsats på den positiva batterikabeln. Dra den positiva klämman batterikabeln med skiftnyckel för att fästa klämman till den ledande posten.
5

Ta bort säkringen från ringen terminalen säkringshållaren innan du ansluter nätkabeln.

6

Dra strömkabeln genom brandväggen. Använd det redan inslagna spåret genom brandväggen på förarsidan av lastbilen. Flytta tillbaka till insidan av lastbilen.
7

Ta instrumentpanelen vid det övre vänstra hörnet av instrumentpanelen. Dra den huvudsakliga instrumentpanelen bort från instrumentpanelen, un-klippning panelen från instrumentbrädan. Arbeta händerna över längden av panelen, koppla bort panelen från instrumentbrädan hela vägen över. Ställ panelen åt sidan tills installationen av förstärkaren och stereoanläggning är klar.
8

Dra spaken på vardera sidan av fabriken stereo nedåt. Spaken kommer att släppa stereo, vilket gör den i stånd att glida ur stereon dockan.
9

Dra fabriken enheten från dockningsstationen och koppla de tre viragrupper från baksidan av enheten. De två plast tråd anslutningar på vänster sida av beståndet stereons baksida är för signalkabeln och elanslutning. Den svarta kabeln på den motsatta sidan av den bakre panelen är för FM-antennen. Ställ den gamla stereon åt sidan.
10

Anslut de två plast tråd bindemedel i de ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern. Adaptern endast kommer att acceptera stereo ledningar ett sätt, vilket eliminerar risken för att ansluta dem felaktigt.
11

Skjut eftermarknaden stereo installation, in i stereo dockan. Böj hylsan flikar nedåt med en platt skruvmejsel för att fästa den i dockan. Mata stereo kablage och antenn kabeln igenom till framsidan av nyinstallerade hylsan.
12

Anslut FM-antennkabeln till GM antennen adapterkabel. Anslut antennkabeln adapterkabeln till antennuttaget på baksidan av den nya stereon.
13

Anslut kabelnätet adaptern leder till uttagen på baksidan av den nya stereon. Konsultera stereo handbok för exakta anslutningslägen om baksidan inte är märkt.
14

Anslut patchkablar från förstärkaren kabelsats till "AMP" uttag på baksidan av eftermarknaden stereo.

15

Mata patchkablar genom baksidan av stereon dockan. Kablarna kommer att dyka upp bakom instrumentbrädan nära golvet i Chevy, på passagerarsidan av lastbilen.
16

Skjut den nya stereon i stereon dockan. Tryck in enheten i dockan tills den låses i installationen ärmen.
17

Rikta den viktigaste instrumentbrädan med instrumentbrädan i lastbilen. Pressa över hela panelen att knäppa den på plats mot instrumentbrädan.
18

Dra anslutningskabeln längs den högra sidan av lastbilen, hugg ledningarna i vecket mellan dörröppningen och bilens mattor med kåpa borttagningsverktyget.
19

Dra strömkabeln från förarsidan av bilen, ner vänster sida av fordonet, hugg även kabeln i springan mellan mattan och dörröppningen med kåpa borttagningsverktyget.
20

Kör patchkablar från passagerardörren plats till passagerarsätet.
21

Placera förstärkaren under sätet . Placera plastdistanser under de fyra hörnen av förstärkaren för ventilation
22

Anslut patchkablar till uttagen på förstärkaren. Den amp uttag varierar mellan olika märken. Kontrollera förstärkarens bruksanvisning för den exakta lokaliseringen av ditt förstärkarens kabel ingångar.
23

Dra nätkabeln över till sätet där förstärkaren är stuvat och anslut kabeln. Återigen varierar platsen men utloppet bör vara tydligt märkta för ineffekt.
24

Anslut en jordkabel från förstärkaren kabelsats till förstärkaren. Fäst kabeln till en skruv eller bult direkt ansluten till ramen av trucken för korrekt jordning. Flera bultar finns att välja från under sätet för Chevy.
Ansluta Subwoofern
25

Ta bort rad bultar på vardera sidan av den bakre sittplatser med en tre-åttondelar-tums hylsa och spärrskaft.
26

Fäll baksätet framåt för att avslöja ett utrymme under bänken för subwoofern.
27

Placera en låg profil sub under sitsen med högtalaren vänd uppåt. Anslut högtalarkabeln till de positiva och negativa ingångar. Dra ledningarna från passagerarsidan av bilen, ut ur under-passagerarsätet väl.
28

tillbaka baksätet till sitt ursprungliga läge och sätt tillbaka bultarna med hylsa och spärrskaft.

29

Anslut högtalarkablarna till motsvarande utgångar på förstärkaren,. positiv till positiv, negativ till negativ Addera batteriet kopplas
30

Återgå till motorrummet.
31

Placera jordkabel tillbaka runt den negativa batterikabeln inlägget. Dra kabelns klämma till posten med skiftnyckel.
32

Sätt tillbaka säkringen i säkringshållaren på ringen terminalen. Stäng Chevy truckens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81564.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.