Lägga till ett extra uttag till en Factory Stereo

Lägga ett extra uttag för en bilstereo kan du använda externa komponenter via en fabrik stereo. Vissa stereoapparater har ett jack i ansiktet av stereon för att ansluta eftermarknaden komponenter. I händelse av att din stereo inte har ett förinstallerat uttag, måste du ta bort stereon och lägga en extra linje för att ansluta en MP3-spelare eller satellitradio. Den nya AUX linje kan dras genom ansiktet av fabriken radio (vilket kräver borra en öppning i stereo ansikte) eller så kan du ta en mindre invasiv metod och väg den nya linjen genom handskfacket. Saker du behöver
kryssmejsel
Trim panel borttagningsverktyg
Kabelstam adapter
FM-sändare
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa batterikabeln från den negativa posten på fordonets batteri. Använd en Phillips-skruvmejsel (eller skiftnyckel, beroende på bil) för att lossa kabelns klämma. Placera kabeln från batteriet.
2

bort bilens stereo. Konsultera fordonets handbok för anvisningar.
3

Koppla ledningarna till baksidan av stereon. Anslut ledningar till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern ledningsnätet leder till motsvarande uttag på stereon.
4

Placera FM-sändaren i handskfacket. Dra FM-sändaren kabeln från handskfacket till fästet för bilens stereo.
5

Anslut FM sändaren till kabelnätet adaptern. Byt ut stereon i bilens streck.
6

Placera den negativa batterikabeln s klämma runt batteriets minuskabel inlägg. Dra åt klämman med en skruvmejsel eller skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80908.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.